Nav laika frizierim? Jaungada frizūru pusstundā mājās izveido pati!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viss, kā parasti, notiek pēdējā brīdī un steigā. Jātīra māja, jāgatavo uzkodas svētku galdam, jāatrod atbilstoša kleita ballītei, jāpierunā bērni uz mazgāšanos un ģērbšanos. Bet, meitenes, neaizmirstam arī par sevi! Atvēlam tik vien kā 30 minūtes sev, lai izveidotu matu sakārtojumu Jaungada ballītei pati. Ar idejām un padomiem mums palīdzēs matu meistars Pēteris Grudulis.

Šoreiz matu ielokošanai izmantosim konusu, bet derēs jebkurš cits instruments matu sacirtošanai. Lokas veidojam vienā virzienā, jo nepieciešams, lai tās iegultos viena otrā. Tā kā izmantojam konusu, tad matu laku pūšam uz šķipsnas pirms ielokošanas (ja lieto matu taisnotāju, tad matu laku pūšam pēc katras izveidotās lokas). Katru matu loku pēc ieveidošanas vēlams nedaudz padzesēt rokās.

Tā kā viens sāns paredzēt atspraušanai, tad šajā pusē matus nelokojam tik augstu, kā arī celiņu veidojam nedaudz «dziļāk», kā parasti.

Kad visi mati salokoti, uzmanīgi izķemmējam tos ar retu ķemmi vai matu suku, šādi lokas sagulsies viena uz otras, veidojot vieglus viļņus.

Vienā sānā matus atspraužam. Droši var izmantot arī dekoratīvās sprādzes, piešķirot svinīgāku noskaņu matu sakārtojumam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu