Expo beauty meetup jau piektdien!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 23. līdz 25. martam viens no pilsētas vadošajiem tirdzniecības centriem «Domina Shopping» (Ieriķu 3) kļūs par galveno skaistuma industrijas izstāžu laukumu. Vairāk nekā 70 Latvijas un ārvalstu kompāniju pārstāvji prezentēs aktuālos skaistuma industrijas jaunumus un sasniegumus kosmetoloģijas, estētiskās medicīnas, veselības, friziermākslas, nagu dizaina, dekoratīvās kosmētikas un parfimērijas jomā.

Papildus jaunajam ērtajam izstādes formātam EXPO BEAUTY MEETUP 2018 organizatori un dalībnieki ir apmeklētājiem sagatavojuši piesātinātu programmu: profesionāļu konsultācijas, diagnostiku, kosmētikas testa procedūras, izlozes, prezentācijas un meistarklases, kā arī speciālus piedāvājumus un atlaides precēm un pakalpojumiem.

«Veselības centra 4» stendā vairāk nekā divdesmit Skaistuma klīnikas «4. Dimensija», medicīnas preču veikala DYNASTY un Dermatoloģijas klīnikas speciālisti iepazīstinās apmeklētājus ar mūsdienu estētiskās medicīnas iespējām. Profesionālās mikropigmentācijas centra «PMC» speciālisti konsultēs make-up izvēlē un piedāvās iezīmēt kontūras dažādās pigmenta uzklāšanas tehnikās. Ekskluzīvajā estētiskās un lāzerdermatoloģijas klīnikas «Era Esthetic» stendā tiks prezentētas ādas atjaunošanas aparātprocedūras un injekciju metodes. Skaistuma salons «Arbor Beauty» katru dienu ir sagatavojis īpašu «Vīriešu stundu», kā arī procedūru izlozi apmeklētājiem. Dāņu kosmētikas zīmola «Beauté Pacifique» izstāžu laukumā varēs veikt sejas ādas ultraskaņas diagnostiku un noteikt kolagēna līmeni un ādas stāvokli.

Uz EXPO BEAUTY MEETUP skatuves vadošie stilisti, vizāžisti un frizieri demonstrēs pavasara - vasaras sezonas skaistuma aktualitātes.

Programmā: uzacu modelēšanas meistarklases piedāvās specializētā skaistuma studija «Brow B Bar»; 2018.gada make-up jaunumu un tendenču apskatu veidos vizāžisti Jūlija Mongolka, Lara Pudovska, Dace Petrovska, Ella Bačarova (Ella Bacha), Aleksandra Kovaļova, stailingus veidos frizieri Viktorija Poleckih, Oļesja Pavļuka, Tatjana Jerofejeva un Aleksejs Solovjovs.

Imidža dizainere Vlada Volkoviča kopā ar pašmāju zīmolu «SOYKA.design» vadīs meistarklasi «Tūkstoš un viens veids, kā moderni sasiet lakatu», kā arī notiks meistarklase «Guide Plus Size makeup» – «Venera Project» koriģējošās kosmētikas apskats, kas paredzēts Plus Size izmēra jaunietēm un sievietēm.

Kā šodien izskatās mūsdienu skaistuma industrija, jūs uzzināsiet, apmeklējot EXPO BEAUTY MEETUP 2018.

Ieeja visos EXPO BEAUTY MEETUP pasākumos ir bez maksas. Tirdzniecības centram «Domina Shopping» ir ērti piekļūt ar auto (bezmaksas stāvvieta 2500 automašīnām) vai sabiedrisko transportu no jebkura Rīgas rajona.

I

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu