Tām, kuras meklē vīru: TOP 15 Holivudas vecpuiši

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Esi sava mīļotā meklējumos? Kāpēc gan nepašķirstīt, kas vēl brīvs Holivudas aprindās? Simpātiski, talantīgi, bagāti un seksīgi - tādi ir šie 15 Holivudas vecpuiši. Kuru gan tas neinteresē? Labi, neturēsim sveci zem pūra...

 
Foto: Scanpix

Aktieris Zaks Efrons

Vecums - 30.

Paskatoties viņa acīs - ceļi mīksti! Pirms diviem gadiem vēl uz Zaku skatījāmies kā panaivu jaunieti, bet šodien aktieris jau ir ticis pie fiziski attīstīta vīrieša ķermeņa un arī lomas viņam tiek uzticētas nopietnākas.

Foto: Scanpix
 
Foto: Scanpix

Aktieris Džons Hems

Vecums - 46.

Džons ir kā labs vīns - ar gadiem kļūstot vēl gardāks un izturētāks. Šarmants un pieredzējis. Tiesa, viņam patīkot īpaši inteliģentas un seksīgas rudmates. Vai tam varētu būt kāds sakars ar seriālu «Mad Man»?

Foto: Scanpix
 
Foto: Scanpix

Aktieris Roberts Patinsons

Vecums - 31.

Pēc divām neveiksmīgām attiecībām ar aktrisi Kristenu Stjuarti un mūziķi FKA Twigs, Roberts ir atpakaļ vecpuišu tirgū! Lai vai kā, viņš vienmēr mums asociēsies ar romantisko vampīru Edvardu.

 
Foto: Scanpix

Aktieris Džeks Gilenhāls

Vecums - 37.

Teilore Svifta. Rīza Viterspūna. Kirstena Dansta. Natālija Portmane. Džeikam ir laba gaume, ne? Un, ja arī neesi Holivudas zvaigzne, tev ir izredzes, jo ne velti viņam ar šīm aktrisēm nekas nav sanācis. Varbūt viņš meklē vienkāršu sievieti, kas sargā mājas pavardu, nevis filmējas līdzās ik dienu?

Foto: Scanpix
 
Foto: Scanpix

Aktieris Idriss Elba

Vecums - 45.

Dāmas, uzvelciet savas augstpapēžu kurpes! Šim 1,90 garajam vīrietim vajag pareizu pieeju, lai savaldzinātu, tāpēc sāc ar to, ka pietuvojies viņa sejai un skatienam. Viņš ir ļoti labsirdīgs un draudzīgs - domāju, ka viņa vecpuiša dzīvesveida pamatā ir tas, ka neviena tik gara nav ceļā gadījusies...

Foto: Scanpix
 
Foto: Scanpix

Aktieris Leonardo di Kaprio

Vecums - 43.

Lai gan jau tālā jaunībā ar filmu «Titāniks» di Kaprio iekaroja pasaules sieviešu sirdis, viņš aizvien ir viens. Varbūt aizvien nav sastapis savu liktenīgo?

 
Foto: Scanpix

Aktieris Bens Afleks

Vecums - 45.

Pēc šķiršanās no sievas Dženiferas Gārneres Bens ir savas izredzētās meklējumos. Profesionāls aktieris, gādīgs tēvs, pieredzējis vīrietis... M?

 
Foto: Scanpix

Aktieris Aleksandrs Skarsgārds

Vecums - 41.

Kad «Traveler's Digest» publicēja informāciju, ka skaistākie vīrieši mitinās Zviedrijā, skaidrs, par ko domāja visas balsotājas. Zilacainais un staltais vīrietis ar skaisto ķermeni ir ļooti gards kumosiņš.

Foto: Scanpix
 
Foto: Scanpix

Mūziķis Bruno Marss

Vecums - 32.

Bruno kustas tā, ka Džegeram būtu jānosarkst. Vai viņš ir tikpat lokans un kustīgs arī mīlas spēlēs? Katrā ziņā ar viņu noteikti vienmēr ir jautri un piedzīvojumi garantēti!

Foto: Scanpix
 
Foto: Scanpix

Aktieris Toms Hidelsons

Vecums - 36.

Šarmants vīrietis. Pārliecināts brits. Džentlmenis. Teju savs Džeimss Bonds. Tikai, jā, viņš spēj kamerai atklāties pilnīgi kails. Tātad drosmīgs un pašpārliecināts!

Foto: Scanpix
 
Foto: Scanpix

Mūziķis Lenijs Kravics

Vecums - 53.

Saki, 53 ir par vecu? Paskaties uz viņu - nedomāju, ka šis ir gadījums, kad svarīgs skaitlis, kas rakstīts pasē.

 
Foto: Vida press

Modelis Broks Oharns

Vecums - 26.

Man šķiet, te komentāri ir lieki. Ķermenis, skatiens. Un tās Tarzāna cienīgās matu cirtas...

Foto: Vida press
 
Foto: Scanpix

Mūziķis Drake

Vecums - 31.

Drake izskatās pavisam citāds, nekā ir dzīvē. Reiz viņš mammas slimības dēļ atcēla tūri. Tātad ne jau gangsteris, bet puisis ar lielu sirdi un ģimeniskām vērtībām.

Foto: Scanpix
 
Foto: Scanpix

Mūziķis Weekn`d

Vecums - 28.

Ja ar viņu kopā ir bijušas tādas daiļavas kā dziedātāja Selēna Gomesa un supermodele Bella Hadida, tad kaut kas viņā patiešām ir tāds, kam pretoties ir grūti. Un tā samtainā balss, kas dzied tik erotiskus dziesmu vārdus...

Foto: Scanpix
 
Foto: Scanpix

Mūziķis Džastins Bībers

Vecums - 23.

Labi, labi - viņš ir vēl jauns, toties drīz būs izaudzis, un tad jau rinda pēc viņa būs vēl garāka nekā tagad!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu