TOP 9 šausmas uz modes skates mēles

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Klāt 1. aprīlis jeb Joku diena, tāpēc svarīgi ir sirsnīgi pasmieties! Lai gan, iespējams, daudzas no šīm modelēm arī stipri sasitās vai emocionāli pārdzīvoja šo negadījumu, tas tomēr, atzīsim, ir smieklīgi!

 
Foto: Kadrs no video

Dizainere ielūst skates grīdas dēļos

Čarlstonas modes nedēļā 2008. gadā noticis kāds traks atgadījums - dizainere un butika saimniece K. Morgana, izejot skates beigās pateikties par aplausiem, brutāli ielūza mēlē!

 
Foto: Kadrs no video

Garākā modele nespēj nostāvēt uz papēžiem

Viena no modes pasaules garākajām modelēm, Maria Lafuente, skatē piedzīvoja bīstamu starpgadījumu ar ārkārtīgi augstas platformas kurpēm, kuras defilējot atpakaļceļā pievīla līdzsvaru, un viņa gandrīz izlauza potītes. Sāpīgi skatīties!

 
Foto: Kadrs no video

Kritiens, uzkāpjot uz kleitas velces

Šovā «Amerikāņu nākamā topmodele» viens no pārbaudījumiem bija nokāpt lejā pa trepēm, nesapinoties garajā kleitas velcē. Mjā... dalībniecei neizdevās, lai kā censtos. Lai gan viņa piecēlās lepni un devās tālāk, sekoja nākamais kritiens no mēles...

 
Foto: Kadrs no video

Palikt vienos stringos

«Miss Universs 2004» piedzīvojusi ļoti pikantu negadījumu. Dodoties saņemt apbalvojumu, viņa uzkāpa uz sava tērpa un norāva svārku apakšdaļu. Protams, visiem pavērās skaisti šokējošs skats - jaunās sievietes pēcpuse stringos!

 
Foto: Kadrs no video

Nokrist trīs reizes pēc kārtas

Septiņpadsmit gadus vecajai modelei Lindsijai Vikstonei karjera sākas ar īstām ugunskristībām. Skatē viņa nokrita veselas trīs (!) reizes pēc kārtas. Jā, uztraukums dara savu...

 
Foto: Kadrs no video

Uzmanīgi ar baseinu!

Meitenes! Netēlojiet modeles uz slapjas, slidenas grīdas. Tas nav to vērts, vien zilumi un apkārtējo smiekli...

 
Foto: Kadrs no video

Arī XXL krīt!

Šī XXL izmēra modele 2012. gadā modes šovā kādā izstādē Indijā kļuva par zvaigzni! Tiesa, komisku, jo, mēģinot koķetēt ar publiku, gandrīz nolauza kaklu!

 
Foto: Kadrs no video

Karmena Elektra uz pakaļas...

Jā, arī tik profesionālām modelēm un aktrisēm gadās negadījumi. Kad šķiet, ka jau viss aiz muguras un dodies prom no skatuves, tevi var pārsteigt kritiens. Smieklīgākais, ka arī sieviete, kas dodas viņai nesavtīgi palīdzēt, nokrīt turpat līdzās!

 
Foto: Kadrs no video

...un arī «Victoria`s Secret» eņģelītis krīt un raud!

Daiļais Ming Xi eņģelītis ar cēlajiem spārniem nokrīt uz skatuves, tomēr aiz viņas ejošā modele sniedz palīdzīgu roku. Lai gan viss beidzas ar aplausiem un sapratni, nabadzītei tas ir liels pārdzīvojums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu