8 skaistuļu diētu triki (1. daļa)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Lai gan, paskatoties uz šīm skaistulēm, gribas vien smagi nopūsties un sev kārtējo reizi iegalvot, ka es jau tāda nekad nebūšu, izlasi šos it kā mazos, bet noderīgos trikus.

 
Foto: EPA/Scanpix

Modele Rozija Hantingtone-Vitlija

Skatoties uz slaido modeli, kura pat grūtniecības laikā vien nedaudz pieņēmās svarā, gribas ticēt katram viņas padomam. Tā nav nekāda Ķīnas ābece. Pirmkārt, modele neiesaka ievērot īslaicīgas diētas, kas visbiežāk noved pie pretēja efekta. Otrkārt, izslēgt no uztura rafinēto cukuru, un treškārt - samazināt ikdienā patērētos ogļhidrātus.

Foto: AP/ScanPix
Foto: MEGA/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Modele Kendela Dženere

Kendela Dženere vienmēr ir izskatījusies perfekti, kā izrādās, pie vainas ir detoksa tēja, kura viņai ne vien ļoti garšo, bet arī labi skalo ārā nevajadzīgo no organisma. Modele izdzerot 12 tasītes detoxa tējas dienā!

Foto: Mavrix/LETA
Foto: buzzfoto/ScanPix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Modele Miranda Kerra

Vai spēj iemainīt ikrīta kafiju pret karoti kokosriekstu eļļas? Nē? Bet Miranda to spēj, turklāt viņa ir pārliecināta, ka tieši šādi katrai sievietei jāsāk sava diena. Eļļa ne vien paātrina metabolismu, bet arī rada sāta sajūtu un padara ādu mirdzošu. Jā, un arī samazina asinsvadu saslimšanas iespējamību.

Foto: MEGA/Scanpix
Foto: AP/ScanPix
 
Foto: MEGA/Scanpix

Aktrise Megana Foksa

Megana Foksa pat pēc trešā bērna ir spējusi saglabāt skaistu figūru. Viņas superlīdzeklis pret lieko svaru un toksīniem ir ābolu etiķis! Šo brīnumlīdzekli lietoja arī slavenā Kleopatra, pēc katras maltītes iedzerot etiķi. Mediķi brīdina: ja jums ir jebkādas gremošanas trakta kaites, izvēlieties citu veidu, kā tievēt.

Foto: scanpix
Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: scanpix

TV zvaigzne Hloja Kardašjana

Pēc šķiršanās no vīra Hloja sāka aizrauties ar fitnesu. Izstudējot visas fitnesa un diētu teorijas, Hloja nonāca pie viena zelta atzinuma - nekādu piena produktu diētas laikā. «Es dievinu pienu un sieru, tāpēc tā bija katastrofa, kad man nācās no šiem produktiem atteikties. Toties pēc pusotra mēneša jau biju nometusi 5 kg. Tagad zinu, kas darāms, kad vajag notievēt,» atzīst Hloja. Gribat vēl kādu zelta padomu? Nodarbojieties ar seksu sunīšu pozā - tas sasprindzina vēderpresi un nostiprina roku muskuļus.

Foto: Buzzfoto/LETA
Foto: MEGA/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Modele Heidija Kluma

«Ejiet sportot kopā ar draudzenēm. Es pati zinu, kā ir, kad dažreiz ir slinkums iet uz zāli. Bet, ja tavas draudzenes ies, tu taču nepaliksi kaunā. Tas tev liks saņemties,» no savas pieredzes iesaka Heidija Kluma.

Foto: MEGA/Scanpix
Foto: AFP/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Kamerona Diaza

Diazas skaistā auguma noslēpums - treniņi! Bet, pirms dziļi nopūties, zini, ka Kameronai ir arī sava viltība. Neiet uz sporta zāli kā darbu, kas nav tīkams, bet izbaudīt to kā izklaidi. Un neaizmirst pateikties savam ķermenim par to, ka tas spēj mainīties no tava treniņos ieguldītā darba!

Foto: Reuters/Scanpix
Foto: AP/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu