TOP 10 problēmas lielu krūšu īpašniecēm. Piemēri no dzīves

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadri no video

Lielas krūtis - laimīgā! Vai tiešām? Lūk, 10 reālas sadzīves problēmas, ar ko saskaras dāmas ar lielu krūšu izmēru.

 
Foto: Kadrs no video

Noliekties pēc kā nokrituša

«Ja vēl dāmai ir liels dekoltē, tad tas ir diezgan riskanti - noliekties pēc pildspalvas, kas nokritusi uz grīdas. Talkā jāņem otra roka un jāpiesedz dekoltē zona, lai nesanāktu nevajadzīgs pārpratums,» savā pieredzē dalās lielu krūšu īpašniece, Instagram slavenība un blogere Lindsija Pelasa.

 
Foto: Kadrs no video

Izskaties vulgāri pat parastās drēbēs

Tā tas diemžēl ir - mazu un vidēju krūšu īpašnieces īsā kokteiļkleitā izskatās glīti, bet lielu krūšu īpašniecei ir jābūt uzmanīgai, lai kopskats nav vulgārs. «Pat uzvelkot T kreklu ar V veida izgriezumu, lielu krūšu īpašniecei tas var izskatīties pārāk seksīgi,» novērojusi Lindsija Pelas.

🤓

A post shared by lindsey (@lindseypelas) on

 
Foto: Kadrs no video

Problēma ar blūzēm

Ļoti bieži gadās, ka tava izmēra blūze tev der un pēkšņi vairs neder. «Tu aizpogā pirmo, otro, trešo podziņu, bet ceturtā jau spurojas pretī un blūze, kaut aiztaisīta, izskatās neglīti,» novērojusi Lindsija. Tāpēc ir grūti nopirkt blūzi, kas būtu tava izmēra un derētu tavu krūšu apkārtmēram.

😏

A post shared by lindsey (@lindseypelas) on

 
Foto: Kadrs no video

Sporta zāle - ak dievs!

Ja lielu krūšu īpašniece nav iegādājusies specializētu sporta krūšturi, tad aktīvs treniņš var pārtapt par īstām mocībām. Turklāt apkārtējo skatieni ir neizbēgami, ja sporta krekliņš ir manāmi apspīlēts. «Pat nevainīgi cilājot hanteles, vīriešiem patiks skatīties, kā līdzi kustas tavas krūtis,» pieredzē dalās Lindsija.

 
Foto: Kadrs no video

Atrast piemērotu krūšturi

Pat ja bļodiņu izmērs der, tad apkārtmērs visbiežāk ir neatbilstošs. «Nestāstiet, ka apkārt esošā gumija spēs noturēt krūtis, lai tas izskatītos glīti un sānos neveidotos miesas krokas. Izmantot sporta tipa krūšturi arī ārpus sporta zāles? Vai tiešām tas tev šķiet seksīgi?» jautā Lindsija.

Laundry night vibesssss 😴 lashes: @mavlashextensions

A post shared by lindsey (@lindseypelas) on

 
Foto: Kadrs no video

Sviedri starp krūtīm

Lindsija nekautrējas atzīt, ka reizē, kad lieto dezodorantu padusēs, smērē to arī starp krūtīm.

 
Foto: Kadrs no video

Netic, ka tās ir īstas...

Pat ja nepajautā tieši, noteikti liela daļa tavu paziņu vai garāmgājēji noskatoties domā - kāpēc viņai vajadzēja ielikt tik lielus silikonus? «Tas nereti ir aizvainojoši, ka netic, ka daba tevi tādu radījusi,» žēlojas Lindsija.

One I never shared w @geaphoto

A post shared by lindsey (@lindseypelas) on

 
Foto: Kadrs no video

Garas kaklarotas

Nenēsā tās bieži - tās vienmēr iekritīs starp krūtīm, un tas ne pēc kā neizskatīsies.

😇 @fotologylab @evilyn_mua @peterhairbh

A post shared by lindsey (@lindseypelas) on

 
Foto: Kadrs no video

Drupačas dekoltē

«Nezinu, kā citām, bet man vienmēr izdodas ēdot sadrupināt drupačas savā krūšu bedrītē,» novērojusi Lindsija. «Un tad tā neērtā tīrīšana un drupačas, kas graužas, atrodoties starp krūtīm...»

 
Foto: Kadrs no video

Somas ar garu lenci un drošības jostas

Ja dāmai ir lielas krūtis, nēsāt somu ar krusteniski pārliktu lenci nebūs tas ērtākais veids. Somas josta iespiedīsies starp krūtīm un spiedīs. Tas pats diemžēl attiecas uz drošības jostām automašīnās.

Lai vai kā, tie patiesībā ir nieki. Ja krūšu lielums nebojā tavu stāju un neapgrūtina ikdienas nodarbes - priecājies par to, ko tev daba devusi. Un tici man, vīriešiem patīk lielas krūtis, tāpat kā mazas un vidējas. Jo tās ir tavējās...

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu