5 aktuālākās grima tendences šim pavasarim

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai gan mūsu garderobe vēl atgādina par ziemu, ir laiks uzplaukt grimam. Kādas krāsas izvēlēties šajā pavasarī un vasarā, kā akcentēt acis un lūpas, vai aktuāla ir dabīga ādas krāsa, vai tomēr jāskatās uz tumšākiem pūderiem?

 
Foto: publicitātes foto

Veselīga, dabiska un mirdzoša sejas āda

Visa grima pamatā ir svaiga, mitrināta un veselīga sejas āda, āda, kas izskatās kā pēc SPA procedūras. Šīs sezonas tendence ir pret pulverveida ādas pārklājumu, ko parasti veidojam ar birstošajiem pūderiem, lai fiksētu grimu, bet aktuāls ir viegls ādas mirdzums.

 
Foto: publicitātes foto

Spilgtas acu ēnas un kontūras

Šajā pavasara/vasaras sezonā ļauj savām acīm iemirdzēties spožās un pat spilgtās krāsās - īpaši aktuālas ir jūras zilās un zaļās krāsas. Ja tomēr mazliet bail no košām acu ēnām, tad var sākt ar maziem solīšiem, piemēram, melno acu kontūrzīmuli, ko izmantojat ikdienā, varat paspilgtināt ar košākas krāsas līnijām, viens no neitrālākajiem akcentiem varētu būt acs ārējā kaktiņa paspilgtināšana ar debeszilu, rozā, dzeltenu vai zaļu laineri.

«Šajā sezonā jūsu kosmētikas somiņā obligāti jāatrodas melnam acu lainerim - veidojiet drosmīgas un pat treknas līnijas vai atļaujieties nedaudz pārspīlēt ar kaķacs formām, vai, iedvesmojoties no augstās modes, veidojiet smalkas grafiskas līnijas! Un galvenais - nebaidīties! Izmēģiniet šā pavasara superhitu – visu plakstiņu pārklāt ar zilām acu ēnām, tas, protams, vairāk piestāvēs vakara tērpam, kas varētu būt askētisks, bet acu ēnas varētu būt akcents, ar kuru jūs paspilgtinātu savu unikalitāti,» iedrošina lofficielbaltics.com galvenā redaktore, blogere un zīmola Givenchy vēstnese Līga Zemture.

 
Foto: Depositphotos.com

Gliteri

Ir aplami domāt, ka gliteri piestāv tikai Ziemassvētkiem! Smalkas, elegantas un spīdīgas detaļas grimā var būt ļoti skaists akcents, tāpēc droši eksperimentē, izmēģinot precīzas acu kontūrlīnijas un žilbinošas lūpas. Ja ikdienā nevari atļaut savām acīm iemirdzēties, tad droši izmēģini šo grima tendenci kādā nedēļas nogalē vai gaidāmajā vasaras festivālā!

 
Foto: publicitātes foto

Rozā vaigu kauli

Mainoties sezonām, jāmaina arī sejas konturēšanas līdzekļu krāsas. Šajā sezonā ļoti aktuālas būs mirdzošas rozā sejas kontūras - īpaši akcentēti tiks vaigu kauli! No rožainām nokrāsām līdz spilgtām fuksijas un elektriskām neona rozā krāsām, atliek tikai izvēlēties savam ādas tonim piemērotāko.

 
Foto: publicitātes foto

Akcentē lūpas

Īpaši pavasarī, kad seja vēl nav atguvusies no garās ziemas, sārtās lūpas var likt iemirdzēties jūsu sejas ādai! Vasarā, kad āda ieguvusi zeltaināku iedegumu, izmēģiniet plašāku lūpu krāsu paleti - no koraļļu toņiem līdz aveņu un ķiršu sulīgi sārtajiem toņiem. Un nebaidieties šosezon izvēlēties arī oranžīgi brūnus toņus, kas mazliet atgādina safari.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu