Zvaigznes iesaka: Emmas Stounas pārtikas sodas skrubis

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Divdesmit astoņus gadus vecā zvaigzne Emma Stouna izskatās žilbinoši, jo viņas sejas āda teju mirdz. Kāds ir viņas skaistuma noslēpums? Izrādās - parastā pārtikas soda!

Emmas Stonas noslēpums ir reizi nedēļā lietot skrubi, kura sastāvā ir nekas cits kā klasiskā pārtikas soda.

Lai pagatavotu superskrubi, nepieciešams parastais kosmētikas pieniņš, apmēram, puse tasītes. Tam pievienojam 1 ēdamkaroti pārtikas sodas. To visu samaisām, ja nepieciešams, pieberam klāt vēl. Galvenais, lai maisot izveidojas graudaina masa.

Gatavo skrubi uzklājam uz attīrītas sejas ādas, T zonā. Pēcāk pārējo uzklāj uz atlikušās sejas ādas - īpaši tur, kur jums ādas porās rodas melnie punktiņi. Kad skrubis uzklāts, seju turpiniet masēt apļveida kustībām apmēram 30 sekundes.

Foto: MEGA/Scanpix

Skrubis acīm redzami atbrīvo sejas ādu no uzkrātā liekā tauku slānīša. Tāpēc īpaši iesakāms taukainas un kombinētas sejas ādas īpašniecēm.

Turklāt sodai ir antibakteriāls efekts, kas atļauj dezinficēt vietas, kur varētu veidoties pumpiņas.

Lai gan skrubis uz ādas liksies ļoti viegls, to vajag pēcāk kārtīgi nomazgāt ar siltu ūdeni. Pēc tam uzklājam nomierinošu ādas krēmu.

Uzmanību! Īpaši jutīgas ādas īpašniecēm šo skaistuma procedūru labāk neveikt, jo soda nedaudz kož un var izraisīt īslaicīgu sejas apsārtumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu