Stāsts no dzīves. Viņš vēlas tapt par dzīvu lelli

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Carters

Ivana Vladislava (26) ir dzimusi kā vīrietis, bet īsi pēc 11. dzimšanas dienas, viņa sāka dzert sieviešu hormonu tabletes un ģērbjas kā sieviete.

Tagad Ivana no Berlīnes tērē teju 124 782 eiro plastiskajai ķirurģijai un kosmētikas procedūrām, kas viņu pārvērš par sievieti - dzīvo lelli, raksta Caters news.

Pirmā Ivanas operācija bija deguna plastika 17 gadu vecumā, tad sekoja krūšu palielināšanas operācijas, desmit tauku atsūkšanas procedūras un vairākas sejas plastikas manipulācijas. Tostarp sejas kaulu noapaļošana.

«Jau kopš 11 gadu vecuma es zināju, ka esmu meitene, un ātri pieņēmu lēmumu sākt ceļu uz šīm pārvērtībām. Sāku ar pārģērbšanos, matu ataudzēšanu, un tad jau sāku dzert hormonus,» stāsta Ivana. «Es zināju, ka vēlos mainīties, un mērķtiecīgi uz to tiecos!»

Lai gan Ivana jau izskatījās kā sieviete, viņai uznāca nākamā apsēstība - tapt par perfektu sievieti - lelli.

«Es vēlos, lai manas krūtis ir lielākas, lai deguns būtu smalkāks, pēcpuse apaļāka un kakls garāks,» savas vēlmes uzskaita Ivana.«Es turpināšu sevi pārveidot, līdz būšu laimīgs. Es vēlos būt perfekta!»

Dominatrix

A post shared by Ivana Vladislava (@bimbo_doll_ivana) on



Bimbo girl #bimbofication

A post shared by Ivana Vladislava (@bimbo_doll_ivana) on





#bimbofication #blonde #reallifedoll

A post shared by Ivana Vladislava (@bimbo_doll_ivana) on



#bimbofication #reallifedoll #humandoll #humanbarbie #reallifebarbie

A post shared by Ivana Vladislava (@bimbo_doll_ivana) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu