Kāpēc karalienei būs iespēja pirmajai aplūkot Meganas kāzu kleitu?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā zina teikt karaliskās ģimenes eksperti izdevumā «The Sun», pirmā Meganas Mārklas kāzu kleitu redzēs tieši Viņas Augstība - Elizabete II. Kāpēc tā?

Kā zināms, dienas pirms kāzām katrai līgavai ir stresa pilnas. Topošajai prinča Harija sievai

Meganai tas viss varētu būt divtik satraukti, jo pirms lielās dienas viņai privāti nāksies atrādīt kāzu tērpu pašai karalienei, Harija vecmāmiņai.

Tieši tāpat darījusi arī Keita Midltone, pirms devusies pie altāra sastapt savu nākamo vīru, Harija brāli, princi Viljamu.

Tāda ir karaliskās ģimenes tradīcija, lai viss tiktu saskaņots ar Lielbritānijas valsts svarīgāko personu - karalieni Elizabetei II. Iepriekš jau Megana Mārkla ir vairākkārt pārkāpusi karaliskās ģimenes ģērbšanās etiķeti, kas nozīmē, ka karaliene noteikti vēlēsies redzēt šo kāzu kleitu!

Mēļo, ka Meganas kāzu tērpu radīs modes nams «Ralph & Russo» un tā vērtība varētu būt ap 113 333 eiro, raksta Daily Mail.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu