Modeles murgs - krītot no kamieļa, sabojā Kardašjanas pēcpusi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News/Scanpix

Modele Dženifera Pamplona (25), kura jau ir iztērējusi pusmiljonu dolāru, lai līdzinātos TV realitātes šova zvaigznei Kimai Kardašjanai, piedzīvojusi nejauku atgadījumu. Iedvesmojošas fotosesijas laikā viņa nokrita no kamieļa muguras un... pēcpuses plastikas ķirurģijas darbs teju vējā...

Fotosesija norisinājusies Dubaijas tuksneša vidū, kur bija iecerētas bildes ar kamieli. Modele Austrumu princeses cienīgā tērpā uzrausās kamieļa mugurā, lai pozētu, bet dzīvniekam kaut kas nav paticis un viņš nometis meiteni zemē, raksta Caters news.

Modelei pēc kritiena bija stipras sāpes, un bija bažas, ka traumēti arī iekšējie orgāni. «Man ir izņemtas apakšējās ribas, tāpēc orgānu aizsardzība ir mazāka. Man ļoti sāpēja, un es uztraucos, ka būs cietusi pēcpuse,» stāsta modele. «Kritiens no kamieļa ir vēl augstāks nekā no zirga.»

Foto: Caters News/Scanpix

Tomēr modele, kaut cietusi stipras sāpes, pabeigusi bildēšanos un tikai pēc tam ļāvusi sevi hospitalizēt.

Lūk, skaistums, kas prasa upurus!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu