Skaties, kas Latviju pārstāvēs prestižā pasaules skaistumkonkursā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latviete Egita Neško pārstāvēs mūsu valsti vienā no šobrīd prestižākajiem pasaules skaistumkonkursiem «Mrs. Elite Beauty Queen 2018».

Sākumā bija plānots, ka Latvijā ieradīsies vismaz 35 valstu dalībnieces, taču, kā vēsta konkursa rīkotāji, proti, biedrība «Elite Brauty Queens», dalībnieču skaits var būt arī lielāks.

Latviju tajā pārstāvēs mamma un medniece Egita Neško no Ķekavas. «Cenšos visu laiku sevi pilnveidot, nekad neapstājos pie sasniegtā! Mans bērns saka: «Tu esi brīnišķīga mamma.» Ikdienā esmu ne tikai mamma. Vienmēr esmu tiekusies pēc dažādām nodarbēm, kas sniedz kārtīgu adrenalīna devu. Tādā veidā izkrāsoju savu ikdienu, rutīnu. Man patīk ātrums, esmu šofere ar stāžu, kurai patīk stūrēt lielas automašīnas. Esmu aktīva dzīvesveida piekritēja, mierīgi varu noskriet 42 km maratonu. Spēku un enerģiju, kā arī koncentrēšanās spējas gūstu, darbojoties Latvijas sieviešu medību klubā «Lady Hunt». Manuprāt, sieviete ir neprognozējama, viņa var būt maigs zieds, bet tanī pašā laikā spēcīgs ierocis, kas spēj ietekmēt un mainīt pasauli. Es sevi uzskatu par spēcīgu sievieti, esmu kustībā un gatava pārmaiņām! Tieši šobrīd ir īstais brīdis, lai atklātu savu sievišķo pusi! Jūtos kā plaukstošs zieds, kas vēlas harmoniju,» stāsta Egita.

Pasaules līmeņa skaistumkonkurss «Mrs. Elite Beauty Queen 2018» notiks Latvijā, proti, Rīgā un Jūrmalā no 17. jūnija līdz 22. jūnijam. Šova fināls - 21. jūnijā Kultūras pilī «Ziemeļblāzma».

Egita konkursā startē ar titulu «Mrs. Elite Beauty Queen South Latvia 2018». «Gribu pateikties maniem atbalstītājiem – Mella.lv, kas rūpējas par manām matu cirtām, kā arī zīmolam «MilkSilk» un Alīnai Matvejevai par brīnišķīgajām kleitām. Par grimu atbild Gundega Kasparsone.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu