Megana nezog Keitas kroni jeb kā etiķete pieprasa palikt ēnā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix/AP/Reuters/AFP/EPA

9. jūlijā notika Kembridžas hercogu pāra jaunākās atvases prinča Luisa kristības. Kristībās piedalījās arī jaunais Saseksas hercogu pāris - Megana un princis Harijs. Kā zina izteikties ķermeņa valodas pazinēji, šoreiz Harijs un Megana apzināti palikuši ēnā, lai nezagtu Keitai laimīgās mātes zvaigžņu brīdi. Kā tas darīts?

 
Foto: MEGA/Scanpix/AP/Reuters

Neuzkrītošs apģērbs

Meganas olīvkrāsas kleita no modes nama «Ralph Lauren» ar pieskaņotajām kurpēm un cepuri izskatījās ļoti eleganti, tomēr līdzās Keitas Midltones sārti baltajai «Alexander McQueen» kleitai un Jane Taylor galvasrotai Meganas koptēls «piekāpās» un palika neuzkrītošs.

 
Foto: MEGA

Bez žilbinoša smaida

Kā redzams kristību foto, nedz Harijs, nedz Megana neatļaujas žilbinoši smaidīt, kā to dara Kembridžas hercogiene ar mazo princi Luisu uz rokām.

 
Foto: MEGA

Nesadotas rokas

Lai gan karaliskajā ģimenē vīrs un sieva nesadodas rokās publiskās vietās, Harijs un Megana to šad tad darīja. Šoreiz izteikti abi iet līdzās un pat nedomā pieskarties viens otram. Oficiāli un salti.

 
Foto: Reuters/Scanpix, AFP/LETA

Būt aizmugurē

Saseksas hercogu pārim stingri noteikts visu kristību laiku turēties aiz galvenajiem šīs dienas varoņiem - Kembridžas ģimenes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu