VM mājaslapā e-grāmata par zīdaiņu pēkšņās nāves sindromu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Noslēdzot Veselības ministrijas (VM) sabiedrības informēšanas kampaņu par bērnu traumatismu un zīdaiņu pēkšņās nāves sindromu (ZPNS), Veselības ministrijas mājaslapā pieejamas divas elektroniskās grāmatas par šīm tēmām, pavēstīja VM pārstāvis Oskars Šneiders.

E-grāmatā par zīdaiņu pēkšņās nāves sindromu aprakstīti un ar vizuāliem materiāliem parādīti galvenie ZPNS riski, kā arī tas, kā no tiem izvairīties.

Savukārt e-grāmatā par bērnu traumatismu iekļautas visas sabiedrības informēšanas kampaņas laikā apskatītās tēmas – kritieni no augstuma, apdegumi un applaucējumi, slīkšana, aizrīšanās un saindēšanās. Visās grāmatā iekļautajās tēmās apskatīti iespējamie riski, to avoti un sniegti vērtīgi padomi, kā pasargāt bērnus no negadījumiem un traumām.

Kampaņas laikā izstrādātie informatīvie materiāli ‒ video, audio, rakstu un grāmatu formātā – būs noderīgi, lai tos arī turpmāk varētu izmantot vecāku, vecvecāku un sabiedrības informēšanā, veicinot bērnu traumu un negadījumu skaita samazināšanos nākotnē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu