8 Diazas skaistuma noslēpumi (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kamerona Diaza savos 42 gados izskatās burvīgi. Viņas dzīvesprieks un enerģija uzlādē apkārt esošos cilvēkus un skaistums žilbina viņas pielūdzējus. Kādi tad ir Holivudas dīvas skaistuma noslēpumi? Jāatzīst, tie ir patiešām noderīgi!

1. Aizstāj sejas krēmus ar veselīgu uzturu

«Man bērnībā bija akne, līdz ar to sejas āda vienmēr izskatījās neveselīga, par ko ļoti pārdzīvoju. Biju izmēģinājusi visus iespējamos medicīnas preparātus, tomēr nevienam nebija vēlamo rezultātu. Vienīgais, kas man atlika - bieza grima kārta uz sejas. Šodien saprotu, ka toreiz man nevajadzēja ne lietot zāles, ne smērēt tonnām krēmus.

Man vajadzēja pārstāt dusmoties uz savu ādu un sevi.

Vajadzēja vien iemācīties ieklausīties savā ķermenī. Es ēdu neveselīgu pārtiku, kas arī atspoguļojās manā sejas ādā,» izdevumam «Elle» atklāj Holivudas blondā skaistule.

Foto: AP/ScanPix

2. Nebaidies novecot un smaidi!

«Es nevēlos izskatīties kā savos 26 gados, jo tad es tikko biju atmetusi smēķēšanu un ēdu visu, kas pagadās. Šodien es sev patīku daudz vairāk un sadzīvoju ar faktu, ka novecoju. Es par sevi rūpējos vairāk nekā jebkad. Nav nozīmes izskatīties jaunai, ja nejūties stipra un pašpārliecināta.

Zināt, kāpēc man aizvien nav krunku? Tāpēc, ka es ļoti daudz smaidu!»

uzsver aktrise.

3. No rīta - glāze ūdens

Foto: Reuters/ScanPix

4. Tabu rafinētiem produktiem

«Cenšos ēst veselīgi un ar apdomu. Dievinu zivis, vistas gaļu, jā, arī steiku un garneles. Ēdu daudz zaļumu un salātu. Vienīgais, ko uzturā nelietoju, ir rafinētie produkti - piemēram, baltmaize un pasta no kviešu miltiem. Taču ogļhidrātus gan uzņemu ikdienā daudz. Mana vājība ir sieri - čeders, parmezāns, feta, brī... visus dievinu,» atzīstas Kamerona Diaza.

5. Rūpējies par savu intīmo zonu

Foto: Reuters/ScanPix

6. Labākā ēdienreize - brokastis!

«Visi dietologi vienbalsīgi uzsver brokastu nozīmību ikdienas režīmā. Arī man brokastis ir svarīgas. Jūtu, kā pēc brokastīm pamostas mana āda. Kaut vien pavērojiet, kā uz jūsu ādas liekas meikaps nepaēdušai un kā pēc labi ieturētām brokastīm. Patiesībā par brokastu nozīmību mani informēja tieši mans vizāžists,» stāsta aktrise.

Foto: Reuters/ScanPix

7. Kusties un dejo!

«Neapstājies. Pat atvaļinājumā atvēli laiku sportam kaut nedaudz. Pietupies, kamēr tīri zobus, izmanto trepes, nevis liftu, mēģini skrienot paspēt uz transportu utt. Piemēram, kad man ko vajag pajautāt filmēšanas grupai, es nezvanu pa telefonu, bet aizskrienu uz viņu treileri. Ja tevi garlaiko sports, tad izvēlies dejot.

Sastādi iemīļotāko dziesmu sarakstu un vienkārši dejo līdz spēku izsīkumam!»

aicina dīva.

8. Visiem gulēt laicīgi!

«Kāpēc neatceramies, ko mums mācīja vecāki? Piemēram, laikus likties uz auss. Esmu sapratusi: ja laicīgi eju gulēt un vienmēr ievēroju savu gulētiešanas rituālu, tad jūtos daudz labāk un arī izskatos žilbinoši,» noslēpumā padalās aktrise.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu