Paltrova: esmu atklājusi laba izskata noslēpumu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Žilbinošā aktrise Gvineta Paltrova uzsver, ka laba izskata noslēpums neslēpjas tikai tajā, ko tu ēd. «Senāk skandinājām, ka tu izskaties tā, kā tu ēd, bet tagad varu teikt, ka visa cēlonis slēpjas citur...» uzsver Gvineta Paltrova.

Aizmirsti par tīru ēšanu; karstākais 2017. gada trends ir - tīra gulēšana!

«Tas ir vienkārši - ieplāno 7-8 stundas miega. Miegs spēlē visbūtiskāko lomu mūsu izskatā. Labs miegs nozīmē tavam organismam atbilstošu apetīti un enerģijas līmeni.

Pirms sāc plānot sev diētu - atceries, ka miegam ir jābūt tavai pirmajai prioritātei!

Sliktas kvalitātes miegs vai miega bads noved pie slikta noskaņojuma, atmiņas traucējumiem, neskaidra prāta un nespējas koncentrēties.

Būtiski, ka slikts miegs nozīmē arī pieņemšanos svarā

un slikta izskata sekas...» runā aktrise.

Gvineta Paltrova
Gvineta Paltrova Foto: AP/Scanpix

Kas bojā miega kvalitāti?

  • Sauss gaiss. Telpas pirms miega noteikti ir jāvēdina, jo sauss gaiss un putekļi slikti ietekmē miegu. Ideāli, ja ir gaisa mitrinātājs.
  • Pārāk augsta temperatūra. Labāks un kvalitatīvāks miegs būs mazliet vēsākā telpā, nekā jūs parasti uzturaties. Ieteicamā temperatūra ir 18 - 20 °C.
  • Stress un pārslodze. Bezmiegs garantēts!
  • Snaušana pēcpusdienā. Esi uzmanīgs ar gulēšanu pēcpusdienā. Par to ir dažādi uzskati, taču lielākā daļa cilvēku vakaros nespēj aizmigt, ja pa dienu noguļ vairāk nekā 15 minūtes.
  • Vakaros nedzeriet stimulējošus dzērienus, kā kafiju, kokakolu, enerģijas dzērienus.
  • Režīms. Centieties iet gulēt un celties vienā un tajā pašā laikā. Neregulārs režīms negatīvi ietekmē miega kvalitāti.
  • Pārēšanās. Vajadzētu izvairīties no smaga ēdiena četras piecas stundas pirms gulētiešanas. Ieteicams pirms došanās pie miera neēst daudz sāļa un trekna ēdiena.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu