Neticami: Latvijā sievietes vēlas mākslīgi arī pagarināt kājas...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mākslīgi pagarinātas kājas, izņemtas ribas, lūpas, kas neatgādina neko dabisku, – cik daudz sievietes gatavas paciest skaistuma vārdā?

Ir sievietes, kuras pie plastikas ķirurga vēršas ar tiešām samilzušu problēmu, kas traucē dzīvot un ikdienā justies komfortabli. Taču ir sievietes, kuras plastiskās ķirurģijas laikmetā burtiski «jūk prātā» un kāda tikai sev iedomāta skaistuma ideāla vārdā ir gatavas gulties zem naža asmens un pakļaut sevi neskaitāmām operācijām –

izņemtas ribas, pārlauztas kājas, lūpas, kas neatgādina neko dabisku, un sejas, kas zaudējušas spēju kustēties.

Tās nav tikai internetā atrodamas bildes vai ārzemju neprāts. Kā Dainas Jāņkalnes raidījumā «Sieviete. Personīgi», kas jau šovakar plkst. 22:00 būs skatāms kanālā 360TV, atklās plastikas ķirurgs Kaspars Feldmanis, to sievietes prasa arī Latvijas plastikas ķirurgiem.

«Ir daudz gadījumu, kad sieviete vēlas patiešām ko nereālu vai arī, paskatoties uz viņu, ir jādomā, kāpēc tas viņai vajadzīgs? Tāpēc arī plastikas ķirurgam daļēji jābūt arī psihologam, kurš runā ar sievieti un noskaidro iemeslu, kāpēc viņa vēlas veikt operāciju,» stāsta Feldmanis. Plastikas ķirurgs atklāj, ka pēc šādas sarunas nereti tiek atrasts kopsaucējs un izskatīti citi varianti, kā var atrisināt sievietes problēmu.

Viņš norāda, ka ir bijuši gadījumi, kad sievietes vēlas mākslīgi pagarināt kājas, jo praksē ir pieejama metode, kad zāģē un lauž, liek īpašus aparātus un stiepj kaulus.

«Taču, ja sievietei ir pilnīgi normālas kājas, noteikti mēģinu viņai piedāvāt citas alternatīvas, jo šāda operācija ir pārāk liela un sarežģīta, tā neatbilst rezultātam, ko sieviete vēlas iegūt,» stāsta plastikas ķirurgs.

Nepalaid garām provokatīvo Dainas Jāņkalnes sarunu raidījumu «Sieviete. Personīgi», kas ik ceturtdienu plkst. 22:00 skatāms kanālā 360TV! Tajā ik nedēļu Daina metīs izaicinājumu sabiedrības stereotipiem un raidījumu veltīs kādai sievietei būtiskai tēmai, par ekspertiem aicinot viedokļu līderus un personības, kuras savā pieredzē gatavas dalīties ar citiem. Šoreiz Daina pētīs sabiedrībā valdošos skaistuma standartus un to, cik daudz sievietes gatavas paciest iedomātu ideālu vārdā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu