Jauna sadaļa par kāju vēnu veselību «Vēnu veselības ABC»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas materiāls

Tuvojoties pavasarim un vasarai, aktualizējas kāju skaistuma un veselības jautājums. Ņemot vērā vēnu slimību un to izraisīto seku aktualitāti Latvijā, sadarbībā ar Veselības centru 4 portāls TVNET un portāls sievietēm Egoiste atver īpašu sadaļu par kāju vēnu veselību «Vēnu veselības ABC».

Ikvienam ir svarīga kāju vēnu veselība. Lai to saglabātu un noteiktu iespējamās kaites, ar VC4 un Baltijas Vēnu klīnikas speciālistu palīdzību skaidrosim simptomus, ko noteikti nedrīksti ignorēt, pie kādiem speciālistiem vērsties, kādas operāciju metodes izvēlēties, ko dara flebologs, kas ir hroniska vēnu mazspēja, kāda ir citu pacientu pieredze un citas tēmas.

Visus rakstus vienkopus varēs izlasīt portālā sievietēm Egoiste sadaļā «Vēnu veselības ABC». Rakstu sērija par kāju vēnu veselību un ārstēšanu ilgs līdz 8.aprīlim.

VC4 jau devīto gadu pavasarī rīko vēnu veselības mēnesi. Tā kā Nacionālais veselības dienests (NVD) endovenozās vēnu operācijas neapmaksā un lielai daļai iedzīvotāju tās nav pieejamas, arī šogad divu mēnešu garumā no 1. marta līdz 30. aprīlim VC4 Baltijas Vēnu klīnikā un citās VC4 filiālēs venozo saslimšanu diagnostika un vēnu operācijas būs par īpašām cenām!

Baltijas Vēnu klīnika piedāvā:

  • 40% atlaidi flebologa konsultācijai ar izmeklējumu (akcijas periodā cena 27,60 €, standarta 49 €),

  • Atlaižu kuponu grāmatiņu (konsultējoties pie flebologa) ar 40 īpašiem piedāvājumiem Jūsu veselībai! Atlaides līdz 50%!

  • Atlaides līdz 400 € endovenozai operācijai!

Piedāvājums spēkā, ja apmeklējums rezervēts akcijas laikā. Katru klientu pēc flebologa konsultācijas iepriecinās ar īpašiem atlaižu kuponiem.

Pacientus, kuri būs veikuši operāciju, pārsteigsim ar sirsnīgu dāvanu no Baltijas Vēnu klīnikas!

Jūsu ērtībai flebologa konsultācijas nodrošināsim arī uz Latvijas reģionu pilsētām! Ar izbraukuma grafiku var iepazīties Baltija

Baltijas Vēnu klīnikā saņemsiet individuālu pieeju un atbilstošāko ārstēšanas metodi, lai pēc iespējas ātrāk atgūtu savu kāju veselību! Nodrošinām operācijām bezprocentu aizdevumu sadarbībā ar Aizdevums.lv.

Vairāk par vēnu slimību diagnostiku un ārstēšanas iespējām lasi mājaslapā

Skaties video Medicīnas kanālā

Pacienti tiks konsultēti šādās «Veselības centra 4» filiālēs

  • Kr. Barona ielā 115, Rīgā («Baltijas Vēnu klīnika»/galvenā ēka)

  • Skanstes ielā 50, Rīgā (Dermatoloģijas klīnika)

  • Brīvības gatvē 410, Rīgā («Juglas klīnika»)

  • Duntes ielā 15A, 3., 4. stāvā, Rīgā («Capital Clinic Riga»)

  • Brīvības ielā 180, 3.stāvā, Rīgā («Veselības centra 4 Diagnostikas nodaļa»)

  • Grebenščikova ielā 1, Rīgā («Diagnostikas centrs»)

  • P. Brieža ielā 15, Rīgā («4. Dimensija»)

  • Lielirbes ielā 29, 2.st. (Medicīnas centrā TC «Spice»)

BVK ir SIA «Veselības centrs 4» sastāvdaļa, kas ir pieredzes bagātākā vēnu ārstēšanas iestāde Baltijā, un savā darbā izmanto pasaulē atzītas, inovatīvas vēnu diagnostikas un ārstēšanas metodes. Gan VC4, gan BVK piešķirts starptautiskais kvalitātes vadības sistēmas sertifikāts saskaņā ar standartu ISO 9001:2008, savukārt 2013. un 2015. gadā VC4 ieguvis Latvijas ārstniecības iestāžu Kvalitātes balvu. Pacientu ērtībai vēnu izmeklēšanu iespējams veikt Baltijas vēnu klīnikā, tās filiālēs, kā arī reģionālajās speciālistu izbraukumu vizītēs.

Foto: reklāmas materials
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu