Vieta, kur ārstē vēnas no A līdz Z

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto VC4

Varikozās vēnas ir problēma, ar kuru dzīves laikā saskaras gandrīz katrs trešais pasaules iedzīvotājs, savukārt pēc 50 gadu vecuma vēnu slimība skar aptuveni pusi cilvēku. Lai gan vairums šo problēmu uztver galvenokārt kā vizuālu defektu, novārtā atstāta vēnu varikoze var izraisīt daudz nopietnākas veselības problēmas. Ja vien ciešat no diskomforta, smaguma vai dedzināšanas sajūta apakšstilbos, nakts krampjiem apakšstilbu muskuļos, ja dienas beigās pietūkušas potītes, izteikts asinsvadu zīmējums uz kājām – negaidiet, bet dodieties pārbaudīt vēnu veselību!

Tev noteikti palīdzēs!

Baltijā visplašākās iespējas diagnostikai un ārstēšanai vēnu saslimšanas gadījumos ir «Veselības centra 4» filiālei «Baltijas Vēnu klīnika». «Baltijas Vēnu klīnikas» priekšrocības ir zinoši, pieredzējuši mediķi, modernas tehnoloģijas, augsts pacientu aprūpes serviss. «Baltijas Vēnu klīnika» ir viena no retajām klīnikām, kur iespējams pielietot visā pasaulē pieejamās vēnu ķirurģijas metodes, tās ķirurgi ir eksperti to izmantošanā praksē.

«Pilna ēdienkarte» vēnu veselībai

Vēnu saslimšanu diagnostikai «Baltijas Vēnu klīnikā» tiek piedāvātas duplekssonogrāfijas un datortomogrāfiskās flebogrāfijas metodes, kuras palīdz speciālistam izvērtēt vēnu saslimšanas veidu un ārstēšanas iespējas.

Ja nepieciešama vēnu operācija, «Veselības centra 4» «Baltijas Vēnu klīnika» var piedāvāt vairākus vēnu operāciju veidus - lāzerķirurģiju, radiofrekvences ķirurģiju, tvaika mikroimpulsu metodi, kā arī pavisam jaunu un progresīvu tehnoloģiju vēnu ārstēšanā - vēnu slēgšanu ar biolīmi, kas ir pilnīgi nesāpīga un pacientam saudzīga. Katrā situācijā tiek izvērtēts pacienta vispārējais un vēnu veselības stāvoklis. Ja pacienta vēnas tiek ārstētas ar viņam vispiemērotāko metodi, ārstēšanas rezultāti ir daudz labāki.

VC4 Baltijas Vēnu klīnika savā tehnoloģiju parkā ir ieguvusi jaunākās paaudzes halogēngaismas ierīci «AccuVein», ar kuras palīdzību iespējams precīzi un efektīvi veikt preoperācijas vēnu iezīmēšanu, daudz detalizētāk un labāk vizualizēt vēnas un līdz ar to arī veikt intravenozas injekcijas vai - tieši otrādi - apiet asinsvadus dermatoloģiskajām injekcijām.

Operācijas kvalitātes sertifikāts ir rakstisks dokuments, kuru saņem ikviens izoperēts pacients - tādējādi «Baltijas Vēnu klīnika» garantē sava darba kvalitāti. Pacients saņem mūža garantiju veiktajai operācijai. Ja pacientam operētajā vēnu posmā rodas problēmas vai ir atkārtota slimības epizode, klīnika to novērš bez maksas.

Vēnu veselības mēnesis ir sācies

Ja cilvēkam izveidojusies venoza čūla, «Baltijas Vēnu klīnikā» to izārstēt palīdzēs brūču speciāliste, ķirurģe dr. Aleksandra Kušpelo. Venozo čūlu ārstēšanā tiek izmantota brūces saudzīga iztīrīšana ar ultraskaņas iekārtu, katrai situācijai piemēroti moderni pārsēji, atbilstoši antibakteriāli medikamenti, kompresijas zeķes. «Veselības centra 4» «Baltijas Vēnu klīnika» piedāvā iespēju venozās čūlas ārstēt par valsts finansējumu - cilvēki ir aicināti to izmantot, pie dr. Kušpelo nākot ar ģimenes ārsta nosūtījumu.

Kosmētiskās fleboloģijas speciālisti ar dažādu modernu tehnoloģiju palīdzību palīdzēs likvidēt uz ādas redzamos sīkos vēnu sazarojumus, kas cilvēkam liek justies mazāk pievilcīgam. Lāzerterapija, IPL terapija, termokoagulācija vai skleroterapija - tikai speciālists sapratīs, kuru no metodēm jums piemērotākā.

Vēnu operācijas «Baltijas Vēnu klīnikā» kā populāru medicīnas tūrisma pakalpojumu izmanto daudzi ārvalstu pacienti, jo novērtē ārstēšanas kvalitāti un, salīdzinoši ar mītnes valstīm, 2 - 5 reizes zemākās izmaksas.

Speciālisti «Veselības centra 4» «Baltijas Vēnu klīnikā» ir augsti kvalificēti, ir apguvuši jaunāko tehnoloģiju izmantošanu. Apmierināti ir gan pacienti, gan ārzemju kolēģi, kuri pie Latvijas speciālistiem apgūst daudzas no modernajām ārstniecības metodēm.

Darba kvalitāti nodrošina «Baltijas Vēnu klīnikā» ieviestā kvalitātes vadības sistēma, ko apliecina ISO 9001 sertifikāts - tā garantē, ka uzņēmuma produkta kvalitāte un serviss ir pasaules līmenī. «Veselības centra 4» «Baltijas Vēnu klīnikā» regulāri tiek pārbaudīts, lai darbs noritētu pēc noteiktiem kvalitātes standartiem, centra darbībā pastāvīgi tiek ieviesti jauninājumi un veikti uzlabojumi.

«Baltijas Vēnu klīnikas» speciālistu izbraukumi uz Latvijas reģionu pilsētām ļauj dažādu Latvijas reģionu iedzīvotājiem apmeklēt augsti kvalificētus vēnu ārstēšanas speciālistus (flebologus) turpat cilvēku dzīves vietās. Konsultācijas laikā pacientu vēnas tiek sonogrāfiski izmeklētas.

Venozo saslimšanu ārstēšanā un profilaksē izšķiroša loma ir kompresijas terapijai. Tāpēc kompresijas zeķes ieteicams valkāt ne tikai tiem, kam jau ir vēnu saslimšanas, bet arī profilaktiski - ikvienam, kam ir palielināta slodze uz kājām, piemēram, darbā ilgstoši nākas stāvēt kājās vai gluži otrādi – visu dienu sēdēt mazkustīgā pozā, sportojot, garu pārgājienu vai pārlidojumu laikā. Arī grūtnieces ir vēnu saslimšanu riska grupā! Ja pacientam veikta vēnu operācija, skleroterapija, ārstēta venozā čūla, bez kompresijas zeķēm neiztikt!

Kompresija (tulkojumā no latīņu valodas «saspiešana») ir vienkāršs un ļoti efektīvs veids, kā novērst un profilaktiski ārstēt vēnu slimības. Kompresijas zeķes rada kājās noteiktu spiedienu; visspēcīgākais tas ir potīšu daļā un kļūst vājāks virzienā uz augšu. Šādas zeķes veicina labāku asinsriti, saudzīgi uzlabojot asins atplūdi, mazina trombozes risku, novērš kāju tūsku un mazina noguruma un smaguma sajūtu kājās.

Kompresijas zeķes BAUERFEIND atbilst visām modernās kompresijas terapijas prasībām. Tās ir ražotas no mikrošķiedras – viegla, elpojoša un mitrumu novadoša materiāla un pieejamas dažādās krāsās – no klasiskām miesaskrāsas vai melnām, līdz dažādiem aktuāliem toņiem. Ir zeķes ar koķetām mežģīņu maliņām un dažādiem rakstiņiem.

Lai zeķu valkātājs justos patiešām komfortabli un kompresijas terapija sniegtu iespējami labāko rezultātu, liela nozīme ir pareizai zeķu vai zeķbikšu izvēlei. Tikai divos veikalu tīkla Dynasty veikalos Rīgā («Baltijas Vēnu klīnikā» un 13.janvāra ielā 3) ikvienam tiek piedāvāta BEZMAKSAS iespēja veikt digitālus 3D kāju mērījumus ar zīmola BAUEFEIND digitālo mērīšanas sistēmu BodyTronic 600. Tā ir bezkontakta procedūra, kad projicējot gaismas starus, apmēram 10 minūšu laikā tiek noteikti precīzi ķermeņa apmēri, kas ir ideāls pamats individuālai un precīzai kompresijas zeķu un zeķbikšu modeļa un izmēra izvēlei. Iegūtie dati tiek automātiski nolasīti, un dators uzrāda katram pacientam vēlamo zeķu izmēru. Atbilstoši tam, iespējams piemeklēt zeķes no veikala sortimenta vai izgatavot individuālus modeļus.

Uzņēmumam BAUERFEIND AG ir vairāk nekā 80 gadu pieredze medicīnisko palīglīdzekļu ražošanā. Uz šo kompresijas izstrādājumu kvalitāti norāda daudzie uzņēmuma iegūtie starptautiskie sertifikāti. Arī Latvijā BAUERFEIND kompresijas zeķes un zeķbikses ir augsti novērtētas, - to kvalitāti un medicīnisko ieguvumu apliecina Latvijas Fleboloģijas biedrība.

Vēnu ārstēšanas speciālisti aicina - saudzējiet savas vēnas! Arī šajā pavasarī izmantojiet iespēju akcijas ietvaros uzzināt, cik pamatotas ir Jūsu bažas par vēnu veselību. Oskars Vailds ir teicis, ka mīlestība pašam pret sevi ir sākums romānam dzīves garumā. Ir taču tik labi no rīta mosties, malkot rīta kafiju un pārdomāt ikdienas gaitas, apzinoties, ka jūties labi un ar veselību viss ir kārtībā!

Foto: Publicitātes foto VC4
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu