«Vingruma» Aivars: materiāls ir, jāstrādā!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

4. nedēļa ir pagājusi. Jau pierasts, ka trīs reizes nedēļā ierodos vingrot ar mērķi uzlabot savu ķermeni un labsajūtu. Kā teikuši «klasiķi»: «Materiāls ir. Jāstrādā.»

Turpinu strādāt ar sevis pašdisciplinēšanu un cenšos netīšām neiekāpt lielākā kaloriju daudzumā, nekā ir instruējis sensejs Normunds. Izmantoju vienu no daudzajiem digitālajiem rīkiem – aplikāciju MyFitnessPal. Reģistrēju visu apēsto un pretī saņemu informāciju par kaloriju, tauku, ogļhidrātu un olbaltumvielu daudzumu un arī vēl smalkāku analīzi par to, ko īsti esmu iedevis savam vēderam.

Esmu nedaudz palielinājis slodzi spēka vingrojumos. Rīkiem lieku lielāku svaru un tagad vingrojumus veicu divos atkārtojumos.

Tāds personīgais izaicinājums ir mans mīļais Smita rāmis. Cenšos piespiest sevi procesā elpot pareizi. Līdz šim ik pa brīdim pieķeru sevi, ka esmu aizelsies, jo vai nu aizturēju elpu, vai veicu elpošanu «pretējās fāzēs». Piektdien palūdzu, lai mani pavēro no malas. Saņēmu vērtīgus ieteikumus gan par stāju, veicot pietupienus ar svaru stieni, gan arī par elpošanu. Nu tik centīšos šo ievērot.

Foto: privātais arhīvs

Jāatzīmē, ka iespēja novietot auto turpat pie Vingruma kluba ir ļoti laba lieta! Tas aiztaupa laiku, resursus un ļauj nedomāt par to, kur nolikt auto. Atzīšos, ka neesmu pētījis Vingruma kluba vēsturi un šobrīd nezinu, cik ilgi tas jau darbojas. Bet tas gan ir fakts, ka visur ir tīrs, kārtīgs. Un pat dvieli varu neņemt no mājām. Prieks koncentrēties tikai uz sevis vingrināšanu.

Mājas svari rāda, ka «dancoju» nedaudz zem sava iepriekš ar HealthMonitor izmērītā svara atzīmes. Uzņemto kaloriju daudzums ir nedaudz mazāks, tāpēc

ceru, ka nākamajā mērīšanās reizē būs arī kādas pozitīvas izmaiņas parametros.

Piektdien soļošanas trenažierī sāku palielināt pacēlumu, lai soļojot justu lielāku slodzi. Kļūst krietni siltāk, ejot šādā veidā.

Turpinu ar pozitīvu apņemšanos. Un pašsajūta joprojām laba!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu