«Expo Beauty 2017» - vieta, kur mīt skaistums

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 24. līdz 26.martam izstāžu zāle SKONTO HALLE (E.Melngaiļa iela 1a) kļūs par oficiālo skaistuma pārstāvniecību, kas vienkopus pulcēs pazīstamus skaistumkopšanas industrijas pārstāvjus un tūkstošiem apmeklētāju, kurus interesē jaunākās tendences skaistumkopšanas un veselības jomā. Izstādē EXPO Beauty 2017 savus produktus un pakalpojumus prezentēs vairāk nekā 120 Latvijas un ārvalstu kompānijas, kas pārstāv atzītus zīmolus un mūsdienu tehnoloģijas.

Izstādes rīkotāji un dalībnieki apmeklētājiem sarūpējuši daudz unikālu notikumu un vilinošu piedāvājumu: testa procedūras, atlaides produktiem, profesionāļu konsultācijas, prezentācijas, defilē programma, pasākumi ģimenei un pat jogas nodarbības. Ar sevišķu vērienu noritēs apmācību sērija «Beauty classes» - trīs dienu laikā vadošie skaistumkopšanas industrijas pārstāvji pasniegs meistarklases, vadīs radošās darbnīcas un lekcijas, iepazīstinās ar aktuālākajām tendencēm, prezentēs jaunākos produktus un demonstrēs to lietojuma plašās iespējas.

Šā gada jaunums ir BeautyTeńh zona, kurā pārstāvētas pašas mūsdienīgākās tehnoloģijas, jaunākās diagnostikas metodes un efektīvākās metodes kosmetoloģijā. Starp tām ir vienīgais salons Latvijā, kas piedāvā kriolipolīzes procedūras Estetik SPA, uzņēmums WT-Progress, kas izveidojis inovatīvu kosmētikas līniju VIVALIGNE K'Derm, kuras pamatā ir kappa elastīns ar biopeptīdiem, daudzfunkcionālā termo sega BEAUTYFOR, estētiskās medicīnas centrs BIOSENTA un medicīniskais aparāts novecošanās pazīmju un dermatoloģisku saslimšanu novēršanai DR.PRP, kā arī manuālā sejas modelēšanas studija «Split massage» un šīs Latvijā radītās metodikas izstrādātāja - Larisa Vitvinova.

Nemainīgi izstādē Expo Beauty pārstāvēts visu skaistumkopšanas industrijas virzienu produkcijas piedāvājums un pakalpojumu klāsts: skaistumkopšanas saloni, frizieru saloni un solāriju profesionālā aparatūra un kosmētika; preparāti un ierīces permanentā grima uzklāšanai un tetovēšanai; manikīra pakalpojumi; masāžas tehnikas; dekoratīvā kosmētika; aksesuāri un rotas ķermenim un matiem, kā arī profesionālo mācību centru aktuālais piedāvājums.

Starp Expo Beauty 2017 pārstāvētajiem zīmoliem un uzņēmumiem ir CHI, Biosilk, Kardashian Beauty, NYX Professional Makeup, Ericson Laboratoire, Caudalie, GUAM, INCAROSE, APHRODITE, MISSHA, Mizon, NICE Cosmetics, Nail-Artists, JSA Nails, The Gelbottle Baltic, SLA Paris, INGLOT, GOSH COPENHAGEN, EGYPTISCHE ERDE, BIKOR, COVERDERM, NIKA, WILDCOLOR, Schwarzkopf Professional, PURE IDENTITY, Angel Professional, Dancoly SPA, TAHE, Mon Platin un daudzi citi.

Izstādē būs arī sacensības profesionāļiem, kuri uzskatāmi demonstrēs visjaunākās sava darba tehnikas. Izstādē pirmo reizi norisināsies «Permanentā grima I neatkarīgais Baltijas konkurss», konkurss «Kreatīvais «make-up»» norisināsies otro gadu, meistari sacentīsies arī «Atklātajā vizāžistu konkursā» un «Atklātajā frizieru čempionātā», tāpat notiks SPA SCHOOL studentu čempionāts «Meistaru aleja» un konkurss «FASHION FACE».

Izstādes rīkotāji sarūpējuši pārsteigumu topošajām līgavām - jaunajā sadaļā Wedding varēs smelties idejas neatkārtojamam izskatam kāzu dienā un uzklausīt iedvesmojošas idejas no nozares profesionāļiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu