«Vingruma» Aivars: tauku masa organismā samazinājusies par 3,1 kg. Tas priecē!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Pirmdien bija «parasta» vingruma maratona nodarbība – iesildījos, staipījos un veicu spēka vingrojumus.

5. nedēļa vingruma maratonā ir pagājusi nemanot.

Trešdien notika kārtējā mērīšanās sesija. Atkal nosvēršanās un arī dažādu parametru samērīšana ar Health Monitor sistēmu. Tā kā samērā strikti ievēroju senseja Normunda ieteikumus par dienā uzņemtā ēdiena kaloriju daudzumu, tad jau tāpat man bija sajūta, ka būs redzami uzlabojumi. Un tā arī bija. Pamazām turpinās svara samazināšanās process. Kopš vingruma maratona sākuma esmu kļuvis par 4,6 kg vieglāks. Un pozitīvā ziņa ir tā, ka ir arī iekustējies tauku tērēšanas process – Health Monitor uzrāda, ka tauku masa organismā samazinājusies par 3,1 kg. Tas priecē!

Turpinu vingrojumus divos piegājienos, svarus pagaidām nepalielinu. Vienīgi garajam iesildīšanās soļošanas procesam turpinu palielināt pacēlumu, lai būtu lielāka slodze. Jo pagaidām ātrāka kāju kustināšana man «nerada laimi» – sanāk tāda strauja kāju pārcilāšana. Tad jau labāk soļoju pret kalnu. Šobrīd «trases» pacēlums ir 3%.

Pirmdien un otrdien pieveicu savu pretinieku Smita rāmi. Divus plānotos pietupšanās ar stieni piegājienus veicu ar samērā mazu aizelšanos. Iespējams, ka beidzot esmu «piešāvies» ar elpošanu.

Foto: privātais arhīvs

Piektdien nedaudz samazināju smagumu spēka vingrojumiem, jo sanāca ļoti īsa gulēšana iepriekšējā naktī. Tā rezultātā bija smaga sajūta un kaut kāds švakums. Ceru, ka līdz pirmdienai sevi «uzpumpēšu».

Tagad centīšos noturēt iesākto vingrošanas un uztura režīmu, lai varētu sasniegt gan plānoto svaru, gan arī uzlabot ķermeņa vispārējo stiprumu un spēku.

Un pašsajūta joprojām laba!

Aivars Peisenieks, 2017. gada 18. martā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu