«Vingruma» Gints: mīnus 5 kg!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Pirmais mēnesis ir pagājis Vingruma maratonā. Rezultāti pēc mēneša ir tieši tādi, kādus tos vēlējos es un arī treneris Ņikita. Mīnus 5 kg. Gribējās, protams, varbūt, lai tauciņi būtu pazuduši vairāk, bet nekas, vēl ir laiks. Papildus, protams, sarūk centimetri gan viduklī, gan krūšu daļā, kas priecē nenoliedzami. Lēnām, bet tomēr jau tuvojos savai jaunajai pavasara kolekcijai.

Jaunais mēnesis īpašas korekcijas manā treniņu metodē nav ienesis, ja nu vienīgi nedaudz ir mērķis pieaudzēt slodzi. Protams, normas robežās. Joprojām vingrojumus izpildu ar savu svaru un nejūtu pat nepieciešamību lietot kādus papildu trenažierus vai svarus. Šajā jautājumā paļaujos uz treneri. Tā kā ikviena treniņu programma ir diezgan liela rutīna, tad

papildus esmu izdomājis apmeklēt jogu, kas man noteikti būs izaicinājums.

Par šo izaicinājumu uzrakstīšu nākamajā dienasgrāmatā.

Nedaudz par uzturu. Nav vairs grūti skaitīt. Tiešām nav. Un nekādā gadījumā sevi nenosodu, ja esmu arī atļāvies kādu našķi. Vienīgi našķus neatļaujos brīvdienās, jo tad tos var arī nesadedzināt.

Mans mērķis nav sēdēt uz stingras diētas, bet gan iemācīties pilnvērtīgi ēst un sportot. Justies labi un būt apmierinātam ar sevi.

Sākums nav viegls. Bet galvenais taču ir iesākt!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu