Laura Ikauniece-Admidiņa kā kosmētikas modele

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Skaistums nozīmē arī to, kā mēs jūtamies un kā dzīvojam savu dzīvi, cik veselīgi un aktīvi esam, kā piepildām savus sapņus un bagātinām sevi caur pozitīvām pārmaiņām.

Kosmētikas pasaule sāk sadarbību ar sportisti – Lauru Ikaunieci-Admidiņu, kura kļūs par zīmola vēstnesi.

Jaunā zīmola vēstnese citu aktivitāšu starpā piedalīsies kā modele Oriflame katalogos un virzīs noteiktus produktus un produktu līnijas Beauty un Wellness kategorijās. Sadarbība kopumā tiks pakāpeniski atklāta 2017. gada laikā.

2016. gadā Laura Ikauniece-Admidiņa tika atzīta par Latvijas labāko sportisti. Laura apbur ne tikai ar ārējo skaistumu, bet arī savu nezūdošo cīņas sparu un mērķtiecīgumu, kas palīdzējuši viņai sasniegt ne vienu vien virsotni savā sportistes karjerā. Taču pats galvenais – Laura ir ļoti sirsnīgs un atvērts cilvēks, un viņas stāsts ir pierādījums tam, ka smags darbs un ticība sev ir galvenie priekšnosacījumi ceļā uz veiksmi un panākumiem.

Laura Ikauniece-Admidiņa: «Man ir liels pagodinājums kļūt par kosmētikas vēstnieci Latvijā. Manā skatījumā skaistums nav tikai ārēja izpausme. Tā ir arī iekšēja pārliecība par sevi. Ikviena sieviete ir skaista. Ja viņa spēj saglabāt šo apziņu sevī, tad to noteikti pamanīs arī apkārtējie cilvēki. Es novēlu vairāk uzdrošināties un pieņemt dzīves izaicinājumus, nebaidoties, ko par to padomās apkārtējie cilvēki. Esiet pārliecinātas par sevi, vairāk smaidiet, un jums viss izdosies.»


KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu