Būt aktīvai un skaistai vienlaikus jeb kas tev jāzina par «Healthy Mix»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas materiāls

Tuvojoties pavasarim, mēs visas vēlamies uzziedēt dzīvespriekā un atplaukt skaistumā kā krāšņu ziedu pumpuri. Tomēr nereti ikdienas stress un pārāk aktīvais dzīvesveids atstāj redzamas noguruma pēdas sejā… Mīļā, tas nu ir beidzies – atrasts līdzeklis, kā vēlēšanos būt skaistai apvienot ar ikdienas skrienošo realitāti!

Atbildi pareizi uz 7 jautājumiem un laimē iespēju saņemt jauno Bourjois vitaminizēto puderkrēmu un konslīleri "Healthy Mix".

Jaunajam «Bourjois» tonālajam krēmam ir īpaši uzlabots sastāvs, kas palīdz izgaisināt noguruma pēdas un piešķir ādai veselīgu sārtumu. Izklausās perfekti – divas neatsveramas lietas vienā produktā! Tomēr būtiski ir zināt, kas ir šīs īpašības pamatā un kāpēc vispār mums, sievietēm, tas ir svarīgi!

1. Kā tonālais krēms spēj maskēt nogurumu sejā?

«Bourjois» tonālā krēma «Healthy Mix» jaunais sastāvs izceļas ar spēju maskēt sejas noguruma pēdas. Šī nenovērtējamā īpašība noteikti iepriecēs sievietes, kuru ikdienas ritms ir aktīvs, kas mazina iespējas vienmēr lutināt savu sejas ādu ar pietiekamu daudzumu miega vai regulāriem kopšanas rituāliem. Krēma tonizējošais sastāvs ar C, E un B5 vitamīna maisījumu palīdz sejas ādai iegūt veselīgu un mirdzošu izskatu.

2. Kāpēc ādai nepieciešams papildu mirdzums?

Šā tonālā krēma atšķirība ir arī ādas starojuma pastiprināšana. Kāpēc tas nepieciešams? Izrādās, mirdzums dara mūsu sejas ādu vizuāli dzīvīgāku un maskē mazās grumbiņas, vizuāli izlīdzinot to.

3. Dabiskais izskats un pūderkrēms – vai tas ir iespējams?

Mūsdienu kosmētikas ražotāji ļoti rūpīgi strādā, lai grims izskatītos nesamāksloti, tāpēc ļoti svarīga ir ne tikai konkrētā produkta noturība, bet arī tā lietojuma galarezultāta dabiskums. «Healthy Mix» tonālais krēms, kas satur pigmentus ar īpašu pārklājumu, nodrošina nemanāmu dabiska izskata grimu līdz pat 16 stundām un piešķir ādai spirgtumu.

4. Vai pūderkrēms spēj arī lutināt sejas ādu?
Ja tonālais krēms «Healthy Mix» nodrošina veselīgas un atpūtušās sejas ādas izskatu, tad nenoliedzami tam ir jāmitrina sejas āda. Lietojot šo jaunās paaudzes pūderkrēmu, sejas āda jūtas dzīvināta un tiek mitrināta pat 24 stundu garumā.

5. Kam man nepieciešams konsīlers, ja man ir tonālais krēms?

«Healthy Mix» līnija piedāvā arī konsīleru, kas ir tūlītējs atspirdzinājums ādai. Lai no noguruma tavā sejā nepaliek ne miņas! Tā kā tieši acu apvidū vispirms parādās pat pavisam niecīgas noguruma pazīmes, «Bourjois» palīdz tās izgaisināt ar «Healthy Mix» konsīleru. Ir situācijas, kad tev pietiks ar konsīleru, bet būs reizes, kad jāņem talkā abi skaistuma ieroči!

6. Vai konsīlera sastāvs ir atšķirīgs?
Jā. Konsīlera sastāva smalkā un vieglā tekstūra nodrošina nemanāmu dabiska izskata klājumu. Vienīgās pēdas, ko šis konsīlers atstāj uz ādas, ir izteikts mirdzums – zem acīm vairs nav manāmi tumšie loki un pat ne mazākā ēna. Turklāt tā zīdainais sastāvs nepieļauj uzkrāšanos mazajās rieviņās ap acīm. Kā zināms, acu zona ir īpaša, tāpēc konsīlers ir radīts atbilstīgi tās specifiskajām vajadzībām. Pamēģini, rezultāts priecēs!

7. Sastāvdaļas, kas palīdz atjaunot ādas mirdzumu acu apvidū:
• pūdera lodītes rada miglojuma efektu, izlīdzina ādu un veido zīdainu klājumu...
• gaismu atstarojoši pigmenti sniedz tūlītēju mirdzumu un klājumu padara nemanāmu.
Nevainojami saplūstot ar ādu, «Healthy Mix» konsīlers jau ar vienu uzklāšanas reizi manāmi novērš noguruma pēdas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu