«Vingruma» Gints: joga man bija jaunatklājums!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Sestā nedēļa noslēgusies Vingruma maratonam. Kopumā sajūtas ļoti labas. Pēc šīm nedēļām jau varu teikt, ka esmu organiski saaudzis ar šo sportisko dzīvesveidu tik ļoti, ka man jau treniņi un uztura lietas ir kļuvušas par pašsaprotamu lietu. Pirmie šoki un muskuļu sāpes jau ir pagātne.

Esmu pat iekritis nedaudz azartā zaudēt arvien vairāk un vairāk liekā svara, bet....

Vadoties pēc savas iepriekšējās pieredzes, kad zaudēju pietiekoši daudz liekā svara ļoti īsā periodā, manī tomēr ieslēdzas saudzēšanas režīms. Ir jābūt ļoti pacietīgam ar svara zaudēšanu. Ātrs rezultāts ir iespējams, taču tam ir sekas.

Tādēļ sevi noskaņoju ilgtermiņa sportiskajām aktivitātēm, ne tikai maratona laikam, kas ir trīs mēneši. Mācos domāt ilgtermiņā par veselīgu dzīvesveidu.

Paralēli treniņiem radās vēlme izmantot Vingruma kluba piedāvātās nodarbības, kā rezultātā izmēģināju jogu. Mans priekšstats pilnībā mainījās. Sākumā domāju, ka šīs nodarbības ir domātas tikai atlētiskiem un tieviem cilvēkiem, bet tagad zinu, ka es arī to varu. Protams, šī man ir pavisam jauna pasaule, taču pēc divām apmeklētām nodarbībām esmu apņēmības pilns turpināt. Jogā rodu neizsakāmu mieru un pilnīgu enerģētisku atjaunošanos. Lielisks papildinājums manam aktīvajam treniņu plānam.

Lai dzīvo veselīgs dzīvesveids!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu