«Vingruma» Inga: benzīntanka darbinieki kūciņas nepiedāvā, jo seko līdzi kalorijām

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Šī nedēļa iesākās labi, labs noskaņojums, vēlme doties uz treniņu. Ieejot Vingruma klubā, jūtos jau kā mājās. No rītiem ir tie paši apmeklētāji, darbiniekus, jau arī lēnām visus esmu iepazinusi. Sāk jau arī veidoties mazie ikdienas rituāli, un saprotu, ka šie treniņi man jau ir kā ieradums. Ļoti ceru, ka arī pēc trim mēnešiem šī sajūta nekur nepazudīs un būs gan vēlme, gan iespēja, kā arī maza atkarība, lai to darītu.

22.03.2017.

21.03.2017. Normunds publicēja rakstu par katra dalībnieka izredzēm uz svara nomešanu. Pirmajā mirklī pēc izlasīšanas man tiešām iestājās maza dusma, jo mans primārais mērķis nebija nomest kilogramus, bet gan iepazīties ar sportu, sākt to pieņemt un ielaist savā ikdienas dzīvē. Šobrīd ir sajūta, ka mans mērķis veiksmīgi ir sācis realizēties. un arī ģimene ļoti atbalsta un lēnām pavelkas līdzi manās aktivitātēs. Patīkams pārsteigums, ka arī sveši cilvēki atbalsta, piemēram, Statoil darbinieki, kas rītos gardās kūciņas nepiedāvās, jo seko līdzi manām kalorijām😊 Un, protams, ļoti jāuzsver mani Facebook atbalstītāji, kas palīdz nenokārt degunu arī pēc kritikas, kas pienākas kā jau katrā kārtīgā šovā. Atbalstītāji dalās savā pieredzē, raksta privāti un piedāvā savu atbalstu. Mani šis atbalsts ļoti iedvesmo, un es to novērtēju ļoti augstu.

Šodien bija iespēja savu enerģiju ievirzīt pareizā gultnē, veltot laiku gan kardiotreniņam, gan rokām un kājām, kā arī boksam ar lielāku intensitāti. Nākamajā nedēļā Darja plāno mācīt vairākus sitienus. Jā, laikam jau zināma darba slodze prasa lielāku izlādēšanos, enerģijas novadīšanu.

24.03.2017.

Piektdienas joprojām ir manas mīļākās dienas, jo es pati regulēju savu treniņu. Lēnām esmu ieviesusi jau savā sporta grafikā rutīnu un nedēļas pēdējā darba dienā veltu laiku savām kājām. Šodien 60 minūtes intensīva pastaiga + skriešana ar 3% slīpumu uz celiņa. Jāatzīst, ka ar katru nākamo reizi tas liekas arvien vieglāk un vieglāk. Nākamajā piektdienā plānoju palielināt ātrumu, lēnām radināšos pie lielākas slodzes.

Foto: privātais arhīvs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu