Foto: Noslēgusies izstāde EXPO BEAUTY 2017

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Aizvadītajā svētdienā noslēdzās XXI ikgadējā starptautiskā izstāde Expo Beauty 2017. Savus produktus un pakalpojumus prezentēja vairāk nekā 120 Latvijas un ārvalstu kompānijas, kas pārstāv atzītus zīmolus un mūsdienu tehnoloģijas. Izstādes apmeklētājiem bija iespēja saņemt profesionāļu konsultācijas un izmēģināt jaunākās kosmētiskās un SPA procedūras, iegādāties kosmētiku un pakalpojumus par īpašām cenām, kā arī piedalīties izglītojošās, veselīgās un izklaidējošās aktivitātēs visai ģimenei.

Lielu apmeklētāju atsaucību guva šā gada jaunums – BeautyTeсh zona. Kā manuālās sejas modelēšanas studijas «Split massage» kušetes, tā AIVI Baltic kosmetologu krēsli, kur varēja izmēģināt spāņu zīmola Brunno Vassari produktus, ne brīdi nepalika bez apmeklētāju ievērības. Neizsīkstošu interesi izpelnījās īpašie piedāvājumi no salona Estetik SPA, European education center, kompānijas WT-Progress, pieprasījums bija arī pēc ekspress zobu balināšanas salona Smilebar pakalpojumiem un medicīniskā aparāta novecošanās pazīmju un dermatoloģisku saslimšanu novēršanai DR.PRP no estētiskās medicīnas centra BIOSENTA. Starp zīmoliem, kas piedāvāja savu produkciju izstādes apmeklētājiem, jāatzīmē NYX, INGLOT, Make-Up Atelier Paris, NATUREL, Lika J, Loreal Baltik, Beauty Market, Henkel, Micabella. Popularitāti apmeklētāju vidū guva MIMIKO – veikals, kurā varēja iegādāties Korejas kosmētikas zīmola MISSHA produktus.

Expo Beauty 2017 laikā noritēja pirmā apmācību sērija «Beauty classes», kas pulcēja vadošos skaistumkopšanas industrijas pārstāvjus. Ar savām zināšanām un pieredzi dalījās uzņēmējs Andrejs Siļčenko, imidža speciāliste Una Bernatoviča, dermatologs Raimonds Karls, plastiskā grima speciālists Romāns Kaboško, manuālās plastikas un sejas fitnesa speciāliste Larisa Vitvinova, kosmetoloģe Alena Soha, vizāžiste Eva Strautmale, Laura Valuta, Jūlija Mongolka un daudzi citi. Rīkotāji un dalībnieki novērtēja šo formātu un ir nolēmuši iniciatīvu turpināt arī nākamajā gadā.

Trīs dienu laikā profesionāli frizieri, vizāžisti un SPA speciālisti demonstrēja pašas jaunākās un radošākās darba metodes. Pelnītās godalgas un ovācijas saņēma konkursa «Kreatīvais «make-up»», Permanentā grima I neatkarīgā Baltijas konkursa, Atklātā vizāžistu konkursa, Atklātā frizieru čempionāta un SPA SCHOOL studentu čempionāta «Meistaru aleja» laureāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu