Zīda kažokāda, Roll Top mugursomas – Latvijas jaunie izgudrotāji pārsteidz!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kažoks, kas patiks dzīvnieku aizstāvjiem, mitrumizturīgi bebrādas cimdi, universāla mugursoma gan sportam, gan teātrim, un vēl citas Latvijas tekstila inovācijas iepazīsti no 30. marta līdz 1. aprīlim izstādē «Baltic Fashion & Textile RIGA 2017» Ķīpsalā.

Riteņbraucēju fetišs – Roll Top mugursomas

Kas ir labākais ceļabiedrs ikdienas gaitās? Urbānā dzīvesstila piekritējiem atbilde ir skaidra – tā ir ērta mugursoma, kurā salikt visu svarīgāko! «Walt Mizo» ūdensizturīgā Roll Top soma radīta, domājot par lielpilsētas riteņbraucēju vajadzībām, kad svarīga ir gan kvalitāte un izturība, gan arī dizains. Taču soma ir piemērota arī citām dzīves situācijām – to var izmantot klēpjdatora pārvadāšanai, sportojot vai dodoties tālākā ceļojumā. Līdzko viss nepieciešamais salikts, atliek pievilkt striķus un doties dzīvē!


Ekskluzīvas Latvijā ražotas kurpes dizaina gardēžiem!

«SAZ» nav vienkārši kurpes – tā ir personība! Rotaļīgajai pavasara / vasaras apavu kolekcijai iedvesma smelta maģiskajās vasaras naktīs un austrumnieciski svelmainās dienās. Šīs kurpes ikvienai sievietei būs īsts sapnis vasaras naktī – mandarīnu oranžais mijas ar mango dzelteno, fuksiju sievišķīgais ar pusnakts zilo... Zīmola autores ir uzticīgas radošiem eksperimentiem un apvieno funkcionalitāti ar izteiksmīgu faktūru un formu. «SAZ» kurpes var pazīt pēc unikāliem papēžiem, kas veidoti no saplākšņa, tādēļ tie ir mitrumizturīgi un nedeformējas. Un tas ir tik svarīgi mūsu klimatā!

Foto: publicitātes

Zīda kažokāda dzīvnieku aizstāvjiem

Latvijā ražotās «Atali» zīda kažokādas īpaši iepriecinās dzīvnieku aizstāvjus. Jaunais zīmols piedāvā mākslīgās kažokādas izstrādājumus, kas radīti no zīda, piena šķiedras, alpakas vai merino vilnas un citiem dabai draudzīgiem materiāliem. Šī kažokāda ir viegla, un tai ir laba gaisa cirkulācija – ideāli piemērota rudens un pavasara sezonai!

Bebrāda – aizmirsta vērtība

Ieraugot «Janson Hunting» cimdus, pirmā doma, kas nāk prātā, – stilizēti «Mērnieku laiku» cimdi, kas piestāvētu mūsdienu Pietuka Krustiņam, Drekberģim vai Annužai. Bebrāda ir aizmirsta vērtība. Tā ir viena no izturīgākajām kažokādām, jo ir klāta ar biezu, blīvu, bet reizē mīkstu pavilnu, ko cieši nosedz samērā rupji, gari akotmati. Šā dzīvnieka organisms ir īpaši pielāgots dzīvei ūdenī, tādēļ tā āda lieliski pasargā no mitruma un nodrošina siltumu. «Janson Hunting» cimdi lieliski papildinās kā dāmas, tā kunga vizuālo tēlu.

Foto: publicitātes

Kā zināms, no 30. marta līdz 1. aprīlim Ķīpsalā notiks starptautiskā tekstila industrijas izstāde «Baltic Fashion & Textile Riga 2017», kurā varēs iepazīties ar plašu tekstilrūpnieku un tirgotāju piedāvājumu no Eiropas un Āzijas. «Baltic Fashion & Textile Riga» rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.


KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu