«Vingruma» Signe: dziļi skapī noglabātie džinsi ieraudzīja saulaino pavasara gaismu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Vingruma maratona 9. nedēļa ir dubultatbildīga, jo pirmkārt atkal tik ātri ir pienācis svēršanās un mērīšanās laiks un otrkārt šī ir Lieldienu nedēļa, kad garās brīvdienas un svētku galdi metīs savus izaicinājumus. Bet par visu pēc kārtas.

Nedēļa iesākās ar individuālo Lauras treniņu, kura pašaizliedzīgi un ar ieinteresētību gatavo mani nu jau maratona pēdējam mēnesim. Pienāca trešdiena un patiesības mirklis pie svariem, kuri uzrādīja šādu ainu.

Pazaudēti vēl 0,6 kg nelabvēlīgo tauku, kuri veidoja nevajadzīgo apjomu, un tas ir jūtams 3 cm samazinājumā gurnu rajonā un ar jau iepriekš pazaudētiem 5 cm vidukļa zonā. Ļoti priecīgs fakts, jo dziļi skapī noglabātie džinsi ieraudzīja saulaino pavasara gaismu. Kopējais ķermeņa tauku zudums ir 4,1 kg, un potenciāls saglabājas dilstošā progresijā. It kā tas liekas maz, bet iekšējais vieglums liek smaidam biežāk parādīties sejā. Kaut gan mana trenere Laura ar piesardzīgu sajūsmu atbalsta tik lēnu progresu un esam kopīgi jau apspriedušas scenāriju, kā paātrināt šo procesu.

Redzēsim, kā tas mums sanāks, jo, kā jau sākumā minēju, Lieldienu tradīcijas un brīvdienas var mest zināmus gastronomiskus izaicinājumus, līdz ar to turpināju trešdien intensīvu kardiotreniņu, kam sekoja individuālais treniņš treneres Lauras visu redzošās acs uzraudzībā.

Sestdien satrenētos muskuļus bija nepieciešams palutināt Vingruma kluba SPA zonā, jo arī ķermenim ir jādod saprast, ka es to mīlu un esmu gatava palutināt to pēc kārtīgas sporta nedēļas. Tas tiešām bija relaksējoši - izmēģināt dažādās pirtis un baseinus. Ar nepacietību gaidu nākamo nedēļu, lai turpinātu sportot un labi justies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu