Dziedātājas Natālijas Tumševicas skaistuma noslēpums – smūtiju diēta

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Straujiem soļiem tuvojas vasara, kad varēsim atkal laiski gozēties pludmalē, bet biezos mēteļus nomainīt pret īsām kleitiņām. Taču ko darīt, ja ziemas «labumi» pārāk sevi liek manīt? Kā atkal būt formā? Dziedātāja un pasākumu rīkotāja Natālija Tumševica raidījumā «Starp mums runājot», kas jau rīt, 9. maijā plkst. 21:00 būs skatāms televīzijā sievietēm STV Pirmā!, atklāj, ka viņas noslēpums ir smūtiju diēta.

Viņa gardos dzērienus gan gatavo pati, gan pasūta uz mājām uzņēmumā, kas nodrošina šādu pakalpojumu. Dziedātāja norāda, ka šādai diētai nepieciešams sagatavoties - lai organismam nebūtu pārāk liels šoks, tas lēnām jāpieradina pie gaidāmās diētas. «Sākotnēji dzeru vienu smūtiju dienā, bet pārējās ēdienreizēs ēdu normālu pārtiku. Tā ik dienu smūtiju daudzumu palielinu, līdz ir kādas piecas dienas, kad lietoju tikai šos dzērienus,» pieredzē dalās Natālija.

Dāmām, kurām nepieciešams ātri atgūt formu, Natālija iesaka no rīta dzert zaļos smūtijus, kas gatavoti no selerijām, spinātiem vai brokoļiem.

Savukārt pa dienu dot priekšroku smūtijiem, kas gatavoti no dažādām ogām un ananasa. Lai palīdzētu ikvienai sievietei būt skaistai un uzplaukt sievišķībai, jau sākot ar 9. maiju raidījumā «Starp mums runājot» ik nedēļu vērtīgus padomus sniegs stila, modes, uztura un fitnesa eksperti.

Savukārt sabiedrībā pazīstami cilvēki dalīsies pieredzē, kā visefektīvāk atgūt slaido līniju, un citiem sievišķīgiem knifiem, kā mirdzēt ne tikai svētkos, bet arī ikdienā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu