«Vingruma» Inga: jūtos daudz labāk sportojot, man ātrums un izturība ir pieauguši

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Pēc slimošanas biju noilgojusies pēc fiziskām aktivitātēm. Lai ķermenis nesaķertu šoka terapiju, pastaigāju pa celiņu un nodevos vingrinājumiem, kuri palīdz nostiprināt muguras muskulatūru, jo tā bija diezgan atslābusi pēc gultas un zāļu režīma. Šodien bija tā burvīgā iespēja arī Vingruma kluba telpas izmantot darba pasākumam, iepriecinot sava zvanu centra 1189 operatoru komandu ar kārtīgu SPA kūri Vingruma kluba SPA un pirts kompleksā. Atsauksmes un pašsajūta ir lieliska!

Normunds veikli mani šodien noķēra uz svēršanos. Teikšu godīgi, pēc slimošanas un vīra rūpēm par sevi es vienīgi cerēju, ka nebūs svara pieauguma. Ar bažām kāpu uz svariem, un jau smiekli nāk, jo tie man ir kā amerikāņu kalniņi augšā un lejā, kopumā līdz galam nesaprotu to ideju, kas tad ir tas būtiskākais svara zudumā, jo šoreiz man bija -2,9 kg tauku nost. Bet lai vai kā ir ar tiem svariem, pilnīgi un neapstrīdams ir fakts, ka jūtos daudz labāk sportojot, man ātrums un izturība ir pieauguši. Esmu sapratusi, kas man tiešām patīk. Ja viss izdosies kā plānots, tad arī pēc vingruma maratona vēlos turpināt nodarbības, vēlams gan tikai 2x nedēļā boksu. Būs jāiet iepazīties ar īstu boksa treneri.

Pēc emocionāliem satricinājumiem brīžiem ir grūti saņemties uz aktīvu sporta dienu, tādēļ aizgāju viena pati uz SPA un klusumā un mierā izbaudīju burbuļvannu, domāju, ka komentāri ir lieki un bilde bikini tik drīz nebūs pieejama publiskai apskatei😊

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu