«Vingruma» Aivars: Tā lielākā uzvara ir pašam pār sevi!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Šajā laikā esmu strādājis ar savu ķermeni, vingrojis. Noteikti esmu kaut kādā mērā spēris soli spēcīgāku muskuļu virzienā. Pats jūtos stiprāks, salīdzinot ar laiku pirms trīs mēnešiem.

Trīs mēnešu laikā esmu spējis regulāri trīs reizes nedēļā vingrot, strādāt ar sevi. Tas vien jau ir liels sasniegums. Skaidrs, ka ir nepieciešams turpināt līdzīgas sportiskas aktivitātes no šā brīža līdz pat lielam vecumam.

Vingruma maratona laikā guvu noderīgus ieteikumus no trenera Normunda Rozenšteina. Gan par slodzes mainīšanu, gan par to, kādā slodzes un elpošanas režīmā strādāt, lai gūtu vēlamo rezultātu – veselīgu un spēcīgu ķermeni. Man pašam tagad ir nedaudz vairāk izpratnes par parametriem, kuri raksturo ķermeņa fizisko stāvokli: tauku daudzums, muskuļu daudzums, ūdens daudzums organisma audos. Nu zinu, ka ir pamatota vajadzība ne tikai «dedzināt» taukus, bet arī vingrināt un audzēt muskuļus. Protams, mūsu sarunu humora deva bija īsti vietā un noderīga. Tagad, piemēram, mūsu Maratonistu grupas dalībnieki un arī manu Facebook ierakstu lasītāji zinās, ka Normundam ir manis piešķirtais senseja tituls. Skaisti, vai ne?

Vēlmei apmeklēt Vingruma klubu un veikt fiziskās aktivitātes pozitīvi stimuli bija arī klientiem draudzīgais personāls un tīrība un kārtība gan ģērbtuvēs, gan vingrošanas telpās.

Man prieks, ka iekļuvu Vingruma kluba Vingruma maratonā. Tā lielākā uzvara ir pašam pār sevi.

Lai mums visiem ir prieks un vēlme uzturēt sevi spēcīgus un vingrus!

Aivars Peisenieks, 2017. gada 14. maijā

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu