Vilde: galvasrotas var nēsāt tikai pārliecinātas sievietes

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Cilvēki Latvijā pamazām sāk pierast pie ekstravagantuma, «STV Pirmā! sarunu šova «Starp mums runājot» rubrikas «Uzplauksti sievišķībai» ietvaros atklāj māksliniece, kafejnīcu «Vill amor» un «Mio» vadītāja Evita Vilde Onzule.

Tomēr viņa atzīst, ka vēl tāls ceļš ejams, jo lielākoties savos uzskatos joprojām esam diezgan konservatīvi - «Ja kāds iznāk ar ekstravagantu galvas rotu, lielākā daļa padomās - kas tai pa problēmām! Nevis – wow, šī sieviete tiešām māk sevi nest. No viņas vajadzētu mācīties!» Evita rada krāšņas galvas rotas – kā pati saka – dāmām, ar raksturu, drosmi un bez kompleksiem. Jo tik pamanāmu rotu nedrīkst nēsāt, ja neesi pārliecināts par sevi un to, ko esi uzlicis galvā. «Meitenes, kuras ir iegādājušās un nēsā manas rotas, visas ir ļoti spilgtas personības, drosmīgas un pašpārliecinātas. Līdz ar to arī pati rota izskatās tieši tā, it kā būtu tai meitenei domāta. Viņa viņu māk iznest!» raidījumā atklāj Evita Vilde Onzule.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu