Labākie produkti pirms sportošanas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Droši apgalvojams, ka ēst pilnvērtīgu maltīti pirms paša treniņa nevajadzētu. Vajadzētu ievērot aptuveni 2 stundu robežu. Nevajag pārspīlēt ar pauzes ieturēšanu, lai nepietrūkst enerģijas sportojot.

Fitnesa treneres Rebekas Gabrānes uztura ieteikumi veselīga dzīvesveida piekritējiem:

Labākie produkti pirms treniņa: putnu gaļa; liesa gaļa un vārīts kartupelis; omlete no olu baltumiem un auzu pārslām. Pēc treniņa jāizvairās no trekniem ēdieniem (jo tauki kavē olbaltumvielu un ogļhidrātu uzsūkšanos organismā) un nevajag uzņemt vairāk enerģijas par patērēto.

Vispiemērotākais ēdiens: zivis, dārzeņi, liesa gaļa un piena produkti. Taču šad tad var atļauties arī veselīgos našķus. Trenere Rebeka Gabrāne iesaka vienu – bezgrēka dateļu bumbiņas.

Recepte «Bezgrēka dateļu bumbiņas»:

Sastāvs (proporcijas var izvēlēties pēc garšas):

Dateles

Rieksti

Kakao pulveris

Godži ogas

Kokosriekstu sviests

Pagatavošana: Visu samaļ blenderī, līdz izveidojas viendabīga masa. Ja masu vēlas saldāku, dateles var pievienot papildus. Ar rokām saveļ vienāda lieluma bumbiņas un atstāj uz nakti ledusskapī. No rīta gatavs lietošanai! Izcils našķis pusdienu pārtraukumos pie kafijas tases.

Sadarbībā ar t/c «Alfa».

19. un 26. augustā ikviens interesents tiek aicināts uz bezmaksas sporta treniņa nodarbībām plkst. 10.00 teritorijā pie t/p «Alfa» B ieejas. Lai būt labā formā, ir svarīgi būt ne tikai fiziski aktīvam, bet ievērot arī sabalansētu uzturu, tādēļ aicinājām treniņu vadītāju Rebeku Gabrāni atklāt, kā ēst veselīgi un garšīgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu