Šīs nedēļas horoskops katrai zīmei

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida šonedēļ - līdz pat 3. septembrim.

Auns: Pārāk plaši nereklamē nākotnes plānus, pietiks, ja padalīsies ar pašiem tuvākajiem. Otrdien labāk sāc darba cēlienu ar svarīgākajām lietām, jo veiksme var ātri pagriezt muguru. Noteikti nevajadzētu iesaistīties intrigu vīšanā vai mēroties spēkiem ar citādi domājošiem. Pat brīvdienās prāts kavēsies pie darba lietām. Visticamāk, nemieru radīs neapmierinošais finansiālais stāvoklis. Varbūt novirzīsi domas, darbojoties virtuvē, gatavojot kaut ko īpaši garšīgu.

Vērsis: Mēģinot citiem pierādīt savu taisnību, diemžēl sagādāsi problēmas pats sev. Būsi viegli ievainojams, asi reaģēsi uz aizrādījumiem, pamācībām, jo uzskatīsi, ka neviens nav gudrāks pat tevi. Iespējams, nolemsi mainīt darbu. Kārtosi ar finansēm saistītus jautājumus – nav izslēgti lieli pirkumi, ieguldījumi, kredītsaistību noformēšana. Vēlēsies baudīt kultūru, tāpēc brīvdienās apmeklēsi kādu pasākumu.

Dvīņi: Izcelsies ar labām pārliecināšanas spējām, tomēr labāka sapratne veidosies ar līdzīgi domājošiem, kā arī tad, ja piekopsi piekāpšanās taktiku. Kāda ideja var palikt tās sākotnējā veidolā, ja nepietiks finansiālā nodrošinājuma. Piektdien darbā var izveidoties konfliktsituācija. Piesardzīgi darbojies ar tehniku un neplāno lielus pirkumus, labāk iepriecini bērnus ar kādu kārumu. Uzmanies no zagļiem, īpaši ceļojot.

Vēzis: Aktīvi darbosies ne tikai profesionālajā jomā, bet iesaistīsies arī dažādos privātos pasākumos. Iespējams, sāksi ko jaunu, bet pārāk nerēķinies ar citu palīdzību. Sarunās neaizskar tās sfēras, kuras tev ir svešas, vai arī ļauj izteikties citiem. Naudas trūkums var ieviest dažas korekcijas ideju realizēšanas procesā, kā arī attiecībās ar mīļoto. Vieglāk klāsies vēzīšiem, kuriem piemīt pielāgošanās spējas.

Lauva: Katrs saņems pēc nopelniem - labie darbi vainagosies panākumiem, bet sliktie liks par sevi manīt. Padomā par savu reputāciju, pirms sāc vīt mīlas intrigas darbavietā. Tiecies ar draugiem, bet jaunas pazīšanās labāk nemeklē. Sasauc ģimenes locekļus, lai nospraustu kopēju mērķi, uz ko tiekties. Brīvdienās katrs mēģinās atjaunot spēkus pēc saviem ieskatiem, vieni būs ieplānojuši pirts dienu, citi dosies pie dabas krūts.

Jaunava: Iespējamas izmaiņas darbā, pildi uzticētos pienākumus, bet neko lieku gan neuzņemies, jo kvalitātei, ne kvantitātei būs noteicošā loma. Mēģinot aizstāvēt savus principus, centies darboties tikai profesionālo zināšanu ietvaros vai izmanto konsultantu pakalpojumus. Nepievērs uzmanību tenkām, kritikai, arī pats mazāk pļāpā. Pilnīgi neraksturīgi sev vari kļūt izšķērdīgs, tāpēc, ejot iepirkties, noteikti ņem kādu līdz.

Svari: Naudas lietās esi ļoti uzmanīgs, jo var būt grūtības ar parāda atdošanu. Iespējams, kāda svarīga darba izpildi apturēsi materiālu apsvērumu dēļ, bet tās būs pārejošas grūtības. Apsver izglītošanās iespējas, kaut vai kursu veidā. Neļauj sevi steidzināt, īpaši kad jārisina svarīgi jautājumi vai jāpieņem kardināli lēmumi. Brīvdienās vēlēsies tikai mieru un klusumu, bet tomēr centies citiem neuzspiest savu viedokli.

Skorpions: Vislabāk veiksies lietas, kuras veiksi vienatnē, jo tā būs vieglāk koncentrēties, nekas nenovirzīs domas. Nauda būs noteicošais kritērijs, lai izšķirtos par papildu darbiem. Algas pielikums nāks tiem, kuri jau būs pierādījuši savu profesionalitāti. Var izveidoties labs kontakts ar ārzemnieku. Piedzīvojot grūtības, saņemsi palīdzību no apkārtējiem, to pat nelūdzot. Atbildes uz saviem jautājumiem meklē grāmatās.

Strēlnieks: Daudz strādāsi ar cilvēkiem, veidosi jaunus kontaktus, vadīsi pārrunas. Neesi lētticīgs, jo kāds to var izmantot savās interesēs, tāpēc turi acis un ausis vaļā, bet muti ciet. Pārāk krasas izmaiņas nebūtu vēlamas ne darbā, ne mājās. Esi kritiskāks pret sevi, domā par savas rīcības gala iznākumu. Brīvajā laikā veltīsi sevi ģimenei. Partnerattiecībās stiprini garīgo saskaņu, neizvirzi priekšplānā seksu.

Mežāzis: Stingrāk kontrolē savā pārziņā esošos darbus, jo apkārtējo nolaidības dēļ radušies zaudējumi var skart tieši tevi. Esi nelokāms, nepieļauj novirzīšanos no paredzētajiem plāniem. Lielu nozīmi piešķirsi partnerattiecībām, tāpēc laicīgi ieplāno kopīgas izklaides iespējas. Tomēr zini, ka šajā laikā nebūtu ieteicams doties ceļojumā. Varbūt par daudz uzstāsi, lai mīļotais cilvēks tev pielāgojas. Noteikti nebūtu vēlamas vientulīgas nakts pastaigas.

Ūdensvīrs: Darbs veiksies, ja šķitīs interesants vai būs labas peļņas avots. Dokumentus noformē juridiski pareizi, esi uzmanīgs un neielaid kļūdas līgumos, jo šis nav labākais laiks šāda veida darbībām. Mīlas frontē neprecētajiem gaidāmas lielākas uzvaras. Brīžiem būsi pārāk jūtīgs, emocionāls. Nedēļas nogalē vari doties izklaidēties, tikai pieturies pie labām tradīcijām un iegriezies tikai pazīstamās vietās.

Zivis: Darbā visas lietas uztversi ļoti personiski, bet tas var novest pie konfliktiem. Labāk paej malā un nesāc strīdus. Neļauj dusmām un aizvainojumam pārņemt sevi, nesagādā nelabvēļiem to prieku. Nebūtu vēlams krasi mainīt savu dzīvi, pārkārtojumus ievies pakāpeniski, nesteidzoties. Arī finansiālos darījumus atliec uz kādu laiciņu, labāk izpaud sevi radošos pasākumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu