Kādi ir Rozītes, Legantes un Puriņas skaistuma noslēpumi?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Restorānā «Pagalms» norisinājās biedrības «Babyroom» pasākums, kurā raisījās diskusijas par bērnu ēšanas paradumiem un to ietekmi uz veselību ilgtermiņā. Uz pasākumu ieradās daudz skaistu jauno māmiņu, tādēļ TVNET jautāja, kāds ir viņu skaistuma noslēpums.

Anna Rozīte uzskata, ka nav viena konkrēta skaistuma noslēpuma. Viss skaistuma pamats ir sen zināms, un nav jāatklāj jauns ritenis. Lai justos un izskatītos labi, ir jāiet laicīgi gulēt, veselīgi jāēd, jādzer pietiekami daudz ūdens.

Nedrīkst aizmirst par kārtīgu izkustēšanos un vingrošanu. Ir jāspēj mīlēt sevi un pasauli!

Dagmāra Legante atgādina, ka cilvēks savā mašīnā vienmēr ielies labāko eļļu, benzīnu nesajauks ar dīzeli, tādēļ mēs paši nevaram aizmirst par to, ko uzņemam savā organismā. Ir svarīgi domāt par to, ko mēs ikdienā ēdam. Kvalitatīvas pārtikas izvēle ir pamats, lai cilvēks justos labi. Ja mēs ēdīsim to, kas mūsu organismam ir patiešām nepieciešams, tad arī mēs jutīsimies labi. Tāpat kā Anna Rozīte, arī Dagmāra Legante uzskata, ka ikdienā nedrīkst aizmirst par pastaigām un sportu. Pēc aktivitātēm cilvēks sāks starot.

Ja cilvēks mīl baudīt ceptu, pārsālītu, pārcukurotu ēdienu, tad organisms uzskatāmi parāda, ka šīs vielas tam nav vajadzīgas.

Katrīnas Puriņas skaistuma pamatā ir mīlestība, šķidruma uzņemšana pietiekamā daudzumā. Šis ir veselīga izskata pamats! Katrīna vēlas uzrunāt citus, ka vairāk ir jāuzņem ūdens, jo cilvēka šūnas sastāv no tā.

Pietiekama šķidruma uzņemšana organismā ir pamatu pamats, lai āda un viss ķermenis būtu pabarots.

Noteikti nedrīkst arī aizmirst par veselīgu uzturu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu