«Egoistes skaistuma akadēmija»: tonālā krēma pareiza uzklāšana

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojoties rudenim, mums aizvien svarīgāk top ikdienā uz sejas uzklāt tonālo krēmu un pūderi. Kādā secībā ko darīt un kā pareizi uzklāt pūderkrēmu, skaties «Egoistes skaistuma akadēmijas» video padomā.

Konsultē «Hairriga» skaistumkopšanas salona vizāžiste Svetlana Bobrika:

Mums būs nepieciešams:

  • Dienas sejas krēms;
  • Praimeris;
  • Tonālais krēms;
  • Birstošs pūderis un otiņa.

Solis Nr.1: Uzklājam dienas sejas krēmu. Vēlams 15 minūtes pirms grima uzklāšanas.

«Vispirms attīri seju. Vienmēr sākam ar sejas krēmu, kas piemērots katram mūsu sejas tipam (sausa, normāla vai kombinēta). Uzklājam krēmu un ļaujam tam iesūkties ādā kādas 10-15 minūtes; ja jāsteidzas, tad vismaz 5 minūtes.»

Solis Nr.2: Uzklājam praimeri vai «grima bāzi».

«Tālāk mēs klājām praimeri vai tā saucamo grima bāzi, kas domāta, lai paredzētais make up noturētos ilgāk un būtu vienmērīgāks. Praimeris veido plānu slāni, kas neļauj kosmētikai iesūkties porās, bet izlīdzina virsu. Nogaidām kādas piecas minūtes.»

Solis Nr.3: Uzklājam tonālo krēmu. Vislabāk to paveikt ar otiņu.

«Izvēlamies tonālo krēmu, kas atbilst mūsu sejas tonim. Tonālo krēmu toņus var arī jaukt un maisīt, lai nonāktu pie vajadzīgā toņa. Necenšamies klāt uz sejas tonālo krēmu, kas ir daudz tumšāks par pārējās ādas krāsu. Vai otrādi - nepadarām sejas ādu bālāku, ja kakla ādas krāsa ir brūna.

Ir 3 veidu uzklāšanas tehnikas: var klāt ar pirkstiem, otu vai speciāli paredzēto švammīti. Man ar otu ir visvieglāk, jo ota neuzsūc pašu produktu tik daudz kā švamme un nav netīri pirkstu gali.

Pirms sāc klāt tonālo krēmu, nedaudz to sasildi uz ādas (plaukstas), tas palīdzēs vienmērīgāk uzklāt. Ar otas vai sūklīša palīdzību vispirms noklāj zonu ap acīm, tad visu seju un neaizmirsti izlīdzināt tonālo krēmu zoda un kakla rajonā. Rūpīgi noklāj zonu ap degunu, kā arī izlīdzini ādas zonu gar pieres matu līniju.

Un neaizmirstam ka visu veida krēmi, arī dienas un bāzes jāklāj ar kustībām uz augšu, lai nenostieptu sejas ādu.

Solis Nr.4: Sejas ādas grima uzklāšanu beidzam ar vieglu sejas pūderēšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu