Deguna taisnotājs, dubultzoda korsete: dīvainākie skaistuma gadžeti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latviešu fotogrāfe Evija Laiviņa izveidojusi fotogrāfiju sēriju, kurā modeles pozē ar dīvainākajiem portālā «Ebay» pieejamajiem skaistuma gadžetiem - deguna taisnotāju, dubultzoda korseti un pretgrumbu maskām, kas drīzāk izskatās kā nākuši no kādas šausmu filmas.

Projekts «Beauty Warriors» («Skaistuma cīnītājas») ir stāsts par mūsdienu skaistuma standartiem un cilvēku tiekšanos pēc tiem. Tā kā ne visi var atļauties plastiskās operācijas un dārgas skaistuma procedūras, internetā pieejami dažādi palīglīdzekļi izskata uzlabošanai - daži no tiem visai savādi.

Laiviņa portālam TVNET atklāj, ka «Ebay» nopērkamos gadžetus esot pamanījusi, gatavojoties kādam citam projektam. Taču drīz vien

aizrāvusies ar šo ideju un sākusi iepirkt arvien jaunus un jaunus skaistuma «brīnumlīdzekļus» un lūgusi ar tiem pozēt savas draudzenes,

studiju biedrenes un cilvēkus, kas atsaukušies uz sociālajā tīklā «Facebook» ievietotajiem sludinājumiem.

«Modeļu reakcija bija ļoti atsaucīga, un visi saprot, cik absurdi ir šie priekšmeti,» stāsta Laiviņa.

Visgrūtāk esot bijis atrast modeli, kura piekristu fotografēties ar sejas slaidinātāju.

«Kāda meitene man pat teica, ka nevarot atļauties pozēt ar šādu rīku, jo cenšas atrast sev partneri un nevēlas sabojāt priekšstatu par sevi,» atklāj Laiviņa.

«Ja ir pieprasījums, tad ir piedāvājums. Un otrādi,» uzsver fotogrāfe. «Ne visi var atļauties dārgas procedūras, un bieži vien cilvēki «iekrīt» uz solījumiem.

Piemēram, tādi acīm redzami muļķīgi rīki kā deguna taisnotāji - visiem taču ir skaidrs, ka degunu neizlabosi

ar knaģi, tomēr šādas lietas tiek ražotas un cilvēki tās pērk!»

Evijas Laiviņas mājaslapa

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu