Aplūko pirmais! «Dzintars» atgriežas ar jaunu kosmētikas līniju

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Lai gan jaunās kosmētikas līnijas atklāšanas pasākums tikai vēl norisināsies, TVNET jau bija eksluzīva iespēja aplūkot produktus ražotnē. Augsti kvalificētie «Dzintara» speciālisti ir izstrādājuši ārstnieciskās kosmētikas līniju «Future Formula SOS», kas balstās uz pavisam atšķirīga principa.

Šī kosmētika spēj risināt konkrētas, bieži sastopamas ādas problēmas, jo tās pamatā ir īpaši izpētītas un rūpīgi izvēlētas izejvielas. Tā efektīvi cīnās ar tādām problēmām kā matu izkrišana, akne (pinnes un pūtītes), herpes, pigmentācijas plankumi un citām novirzēm no ādas normāla stāvokļa.

AS «Dzintars» valdes priekšsēdētājs Iļja Gerčikovs uzsver: «Future Formula SOS līnijas galvenā priekšrocība ir dabīgu aktīvo sastāvdaļu izmantošana, kas novērš ādas nepilnības un spēj precīzi sasniegt to izcelsmes vietas. Tās pamatprincips ir risināt konkrētas problēmas, neizmantojot medikamentus, bet gan sastāvdaļas, kas ir dabīgas un efektīvas.»

Pirmais produkts no šīs sērijas - balzams pret matu izkrišanu - jau ir pieejams «Dzintara» veikalos visā Latvijā. Tas efektīvi samazina matu izkrišanu, baro un nostiprina matu saknes, stimulē matu augšanu. Līdzekļu komplekts pret akni būs pārdošanā 2017.gada novembra sākumā. Komplektā iekļauti trīs līdzekļi - losjons dziļai sejas ādas tīrīšanai, kas radīts uz 10 augu bāzes, intensīvs līdzeklis pret pinnēm un pūtītēm uz tējas koka eļļas bāzes un sejas krēms ar reģenerējošu efektu, lai novērstu aknes sekas.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu