Stounas noslēpumi: nē - lūpu krāsām, neēst vēlu, puse pudeles eļļas uz sejas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: NEIL HALL / EPA

Emma Stouna ir ne vien skaista, talantīga aktrise, bet arī personība ar ļoti spītīgu raksturu, kas viņai palīdz sasniegt savu mērķi. Gatavojoties gaidāmajai filmai par tenisa leģendu Billiju Džimsu Kingu, aktrise pavadīja neskaitāmas stundas sporta zālē. Tāpat, lai derētu lomai populārajā filmā «La La Land», viņa apzinīgi un neatlaidīgi mācījās visus Brodvejas deju soļus.

Sports ar tīkamu treneri, kas rada atkarību

Emma nekad nebija domājusi, ka var kļūt atkarīga no sporta zāles. Tomēr, gatavojoties tenisa leģendas lomai, viņai nebija variantu, kā iepazīt profesionālas fitnesa trenera zvaigznes.

«Tagad āķis ir lūpā,» saka aktrise.

Nepārstāt mācīties vizāžistes trikus

«Ja arī esi zvaigzne, kuru apkalpo neskaitāmi vizāžisti - neaizmirsti, ka arī tev pašai ir jāprot sevi sagatavot cienīgi pasākumam vai ballītei. Viegli ir pierast pie ērtībām, bet jāprot ir arī pašai,» atzīst aktrise, pieminot, ka reiz dzīvē bijis gadījums, ka grimētāja neesot bijusi pieejama, bet esot bijis jādodas uz foto sesiju...

un tas esot bijis šausmīgi, jo aktrise mēģinājusi meikapu uzlikt pati.

Art

A post shared by Emma Stone (@emmastone.official) on

Ādai - tīra eļļa

Emmas sejas āda ir ļoti sausa, tāpēc viņa pievērš uzmanību regulārai tās mitrināšanai. «Man patīk tīras eļļas - olīveļļa, argāna eļļa, kokosriekstu eļļa un vīnogu kauliņu eļļa,» savu izvēli nosauc Stouna. «Tas ir arī veids, kā lutinu savu ādu, kas nereti izrāda alerģiskas reakcijas. Ir bijušas reizes, kad uz ādas uzklāju pusi eļļas pudeles un tad smaržoju pēc fokačas (red. itāļu maizītes), kas ir gana seksīgi...»

Nē - lūpu krāsām!

Stouna ikdienā nelieto nedz lūpu spīdumu, nedz lūpu pomādi. «Ja padomā, cik daudz visa kā tu apēd, kad jau atkal atjauno lūpu krāsu, paliek baisi,» par izvēli pārliecināta ir Stouna.

Nepūst smaržas uz ādas

Aktrise uzskata, ka smaržas pašas par sevi ir liels agresors, ja tās aromāts rotā sievietes ķermeni pārāk piesātināti. Tomēr bez smaržām viņa nevar sākt dienu. Iemīļotākais aromāts ir jasmīna smarža, kas aktrisei atgādina pašai sevi. Kā pareizi smaržoties? «Izpūst gaisā un iziet šim smaržu mākonim cauri,» iesaka aktrise.

Yumm

A post shared by Emma Stone (@emmastone.official) on

Ēšanas noslēpums

Tas sastāv no trīs lietām: ēst brokastis, izvairīties no ogļhidrātiem un neēst vēlu vakarā! Jāierobežo ir arī saldumi un alkohols.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu