Labākā dāvana savam ginekologam

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Atklāts sabiedrības balsojums par labākajiem ginekologiem Latvijā 2017.gadā! Ikviena sieviete laika posmā no š.g. 7.novembra līdz 31.decembrim tiek aicināta nobalsot par savu labāko ginekologu, izvēloties sava attiecīgā reģiona nomināciju Kurzemē, Zemgalē, Latgalē, Vidzemē vai Rīgā un Rīgas reģionā.

Šogad pirmo reizi sākta VISLATVIJAS AKCIJA «MANS LABĀKAIS GINEKOLOGS»! Akcijas mērķis ir atrast tos labākos ginekologus, kurus par pašaizliedzīgu darbu, cilvēcisku iejūtību mīl pacientes un par profesionalitāti augstu novērtē kolēģi!

Jau pirmajā akcijas dienā balsotāju skaits sasniedzis vairāk nekā 1000 sievietes no visas Latvijas, kas liecina, ka sievietes patiešām vēlas pateikties saviem ārstiem un veltīt milzum daudz labu vārdu katram no tiem!

Katrai sievietei jābūt savam ārstējošam ārstam - ginekologam, uz kuru var paļauties dzīves visatbildīgākajos brīžos, jo no viņa profesionalitātes ir lielā mērā atkarīga ne tikai sievietes veselība, bet arī viņas bērnu veselība. Tāpēc nereti izskan uzskats, ka labu ginekologu ir grūti atrast. Turklāt tam jābūt ne tikai savas nozares profesionālim, bet arī iejūtīgam un saprotošam cilvēkam, jo ginekologs, iespējams, ir visdelikātākā medicīnas profesija.

MFD Veselības grupas ietvaros strādā vairāk nekā 30 augsti kvalificēti ārsti ginekologi ar plašu profesionālo pieredzi, kuri uzsver:

tas ir sievietes pašcieņas jautājums - reizi gadā aiziet pie ginekologa, veikt analīzes un pārliecināties, ka ar viņas veselību viss kārtībā.

MFD Veselības grupa lielu uzmanību velta sieviešu veselībai, piedāvājot plašu pakalpojumu klāstu ne tikai ginekoloģijas jomā, bet arī dienas stacionāra pakalpojumus un pakalpojumus grūtniecēm - «Topošo vecāku skola», grūtnieču vingrošana, grūtnieču masāža u.c. MFD Veselības grupa aktīvi iesaistās krūts veselības atbalsta pasākumos, īpaši uzsverot sievietes savlaicīgas krūšu veselības diagnostikas iespējas un nozīmi agrīnā stadijā.

MFD Veselības grupa sāka savu darbību pirms vairāk nekā 50 gadiem. Šobrīd MFD ir viena no lielākajām daudzprofilu veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk nekā 400 000 pacientu dažādās vietās Rīgā un Latvijā, izmanto jaunākās tehnoloģijas un izcilu ārstu pieredzi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu