Vārpiņa: nevajag visām mandeļveida acis, lielas lūpas un krūtis

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Dailes teātra aktrise Vita Vārpiņa, kura šobrīd populāra kā viena no galveno lomu atveidotājām seriālā «Svešā seja», nav pret mākslīgo skaistumu, tomēr uzskata, ka visam jābūt samērīgi!

Seriāla «Svešā seja» ikdienas darbība noris plastikas ķirurģijas klīnikā, tāpēc interesanti ir uzzināt, ko aktrise Vita Vārpiņa personīgi domā par visu, kas saistāms ar mākslīgā skaistuma pasauli.

«Plastiskā ķirurģija ir «neizbēgams pagājušā gadsimta sasniegums, kas tikai turpināsies un attīstīsies,» Skaties.lv domās dalās aktrise Vita Vārpiņa. «Tas ir ļoti likumsakarīgi, jo

sabiedrība pieprasa jaunus, skaistus cilvēkus.

Mums dzīves ilgums palielinās, un, protams, cilvēki grib ilgāk izskatīties jauni un skaisti. Domāju, būtiski ir nepārkāpt robežu, jo tad, ja 80 gados āda ir gluda kā zīdpapīrs, bez neviens grumbas, un cilvēks nevar normāli pasmaidīt, tas izskatās, maigi sakot, dīvaini.»

Par mūsdienu realitāti Vārpiņai ir skaudrs viedoklis: «Nav noslēpums, ka tagad arī

Latvijā ir diezgan daudz nenosakāma vecuma sieviešu, kuras izskatās kā Bārbijas kopijas.

Un tas ir skumji, jo man šķiet, ka nevajag visām vienādas mandeļveida acis, lielas lūpas, lielas krūtis un garus, blondus pieaudzētus matus. Mums katram ir savs skaistums un sava īpatnība, ko, protams, var mēģināt saglabāt, bet ne pārveidot tādā nozīmē, ka mēs visas kļūstam līdzīgas!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu