Butānas karaliene - nopietna konkurente Keitai un Meganai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Kamēr visa pasaules uzmanība tiek pievērsta Lielbritānijas karaliskajai ģimenei un jaunumiem ap to, arī Butānas karalistē ir daiļa karaliene - Viņas augstība Džetsuna Pema Vangčuka. Jāatzīst, tā ir nopietna konkurente Kembridžas hercogienes Keitas Midltones un prinča Harija līgavas Meganas Mārklas šarmam un dabiskajam skaistumam.

Džetsuna ir gados jaunākā karaliene pasaulē - viņai šobrīd ir divdesmit septiņi gadi. Viņa pie sava titula tika 2011. gadā, kad apprecēja Butānas t.s. Drakona karali Džigmi Khesaru Namgjelu Vangčuku. 2008. gadā mantojot troni no sava tēva 28 gadu vecumā, Vangčuks kļuva par gados jaunāko monarhu pasaulē.

Pagājušā gada februārī Butānas karaliskajā ģimenē piedzima abu pirmdzimtais - Gjalsejs. Karaļpāris ir gluži Himalaju Keita un Viljams, tostarp Butānas karaliene tautā ir īsta stila ikona!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu