Tuvojas "Baltic Beauty 2010" Ķīpsalā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 29. līdz 31. oktobrim Ķīpsalā notiks gada krāšņākais un iedvesmojošākais skaistuma industrijas pasākums – 6. Baltijas apvienotais skaistumkopšanas projekts “Baltic Beauty 2010”, kurā apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunākajiem produktiem un aktuālākajām skaistumkopšanas tendencēm, saņemt profesionāļu konsultācijas, kā arī vērot aizraujošas frizieru, kosmetologu, grima mākslinieku un nagu skaistumkopšanas speciālistu sacensības un konkursus.

"Aicinām apmeklētājus izmantot iespēju izstādē tikties ar augsti kvalificētiem Latvijas un ārvalstu skaistumkopšanas profesionāļiem un gūt tādas konsultācijas un padomus, kas ikdienā retajam ir pieejami, iepazīties ar jaunākajiem skaistumkopšanas līdzekļiem un pakalpojumiem, kā arī iegādāties sev piemērotākos produktus par izdevīgām izstādes cenām,” uzsver projekta “Baltic Beauty 2010” sadaļas “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” projekta vadītāja Kristīne Čerņavska.

Trīs dienas – viss par skaistumkopšanu un jaunākajiem produktiem

Vairāk nekā 230 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Itālijas, Polijas, Turcijas un Krievijas piedāvās produkciju no 37 valstīm – gan plaša patēriņa produktus, gan profesionālo kosmētiku un aprīkojumu –, kā arī konsultēs, apmācīs un informēs par jaunumiem skaistumkopšanas nozarē.

Izstādes ekspozīcija būs izvietota divās tematiskās zālēs – “Matu skaistuma pasaule” (profesionālā un plaša patēriņa kosmētika matiem, aksesuāri, frizieru darba piederumi, aprīkojums saloniem) un “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” (profesionālā un plaša patēriņa kosmētika sejai un ķermenim, profesionālie nagu kopšanas līdzekļi, instrumenti, salonu pakalpojumi un apmācība, salonu aprīkojums un aparatūra).

Trīs dienas notiks produktu un pakalpojumu prezentācijas un semināri, kur iepazīstinās ar jaunumiem kosmētikas un masāžas jomā, manikīra veidošanā, sejas un ķermeņa kopšanas procedūrās, galvas ādas un matu diagnostikā, depilācijā, permanentā grima izveidē.

Notiks aizraujoši konkursi un meistarklases

Trīs dienu laikā Ķīpsalā risināsies vairāk nekā 45 skaistuma industrijas profesionālie konkursi, kas ir nopietns un izaicinošs pārbaudījums gan jaunajiem talantiem, gan pieredzējušiem meistariem, kā arī interesants un aizraujošs šovs ikvienam skatītājam.

Pirmoreiz notiks Latvijas Stilistu asociācijas rīkotais grima mākslas konkurss par tēmu “Pirmatnējais spēks”, kurā grima māksliniekiem no Baltijas valstīm būs iespēja parādīt savu radošās fantāzijas lidojumu, izmantojot ne tikai teātra grimu un meikapa materiālus, bet arī visus grima materiālus – ūsas, bārdas, uzacis, šinjonus, plikpaurības montūras, krepu un lateksu, no kā nepieciešamās sejas vai ķermeņa daļas var izgatavot pats grimētājs. Notiks arī Latvijas Stilistu asociācijas organizētais 6. starptautiskais Stage make-up konkurss, 9. starptautiskais Body art konkurss “Pirmatnējie spēki”, kā arī 9. asociatīvā tēla veidošanas konkurss “Intriga”. Jau otro reizi norisināsies starptautiskais skropstu pieaudzēšanas konkurss “Eyelash Fantasy 2010”. Savukārt Nagu skaistumkopšanas amatu apvienība rīkos 9. atklāto Baltijas Nail art čempionātu, kura tēma ir “Austrumu pasaka”, 6. starptautisko nagu modelēšanas konkursu un 3. starptautisko pedikīra konkursu.

Sacentīsies vadošie Latvijas un ārvalstu friziermākslas meistari

Paralēli izstādei notiks XVI starptautiskais friziermākslas festivāls (XVI International Hairstyling Festival), kas ir nozīmīgs pasākums ikvienam frizierim, kurš vēlas profesionāli pilnveidoties, apgūstot jaunas prasmes meistarklasēs, smeļoties idejas un zināšanas semināros, kā arī apliecināt sevi, piedaloties daudzveidīgajos konkursos. Festivāla mērķis – dot frizieriem iespēju mēroties spēkiem, atklāt savu potenciālu un parādīt savu skatījumu uz 2011. gada modi. Izstāde un festivāls pulcēs radošus un ambiciozus frizierus no dažādām valstīm. Apmeklētāji ir aicināti sekot līdzi spraigajām sacensībām un smelties iedvesmu!

Semināri un prezentācijas

Ķīpsalā notiks daudzveidīgi semināri profesionāļiem par jaunākajām modes tendencēm Latvijā un pasaulē, par darbu tehnoloģisko izpildījumu meistaru kvalifikācijas paaugstināšanai, kā arī semināri apmeklētājiem un skaistumkopšanas industrijas pārstāvjiem ar visjaunāko informāciju par matu, sejas un ķermeņa kopšanu, profesionālo un plaša patēriņa kosmētiku, kā arī darba piederumiem, aprīkojumu un aparatūru kosmētiskajiem kabinetiem, solāriju studijām, frizieru saloniem un SPA centriem. 30. oktobrī no plkst. 12.00 līdz 17.00 notiks Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociācijas rīkota konference skaistumterapijas profesionāļiem “Problēma – sarkana āda”, savukārt 31. oktobrī no plkst. 11.00 līdz 18.00 notiks starptautiskā SPA konference Baltijā “Endoekoloģija SPA”.

Ar pilnu pasākumu, prezentāciju un semināru programmu var iepazīties: www.bt1.lv/bbw

Norises vieta:
Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā

Darba laiks:

29.-30. oktobrī plkst. 11.00–20.00
31.oktobrī plkst. 11.00–19.00

Biļešu cenas:
Pieaugušajiem – Ls 3
Skolēniem, pensionāriem – Ls 2
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas!



KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu