Stilīgā Elli U atklāj savus šopinga noslēpumus (10)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vadims Sišikovs

Dziedātāja un modele Elli U jeb īstajā vārdā Elīna Usova (21) bieži vien žurnālu modes lappusēs tiek atzinīgi novērtēta par savu ģērbšanās stilu un gaumīgo tērpu izvēli. Savu daudzveidīgo garderobi dziedātāja papildina gan tepat Latvijā, gan Londonā.

Šopingā jāmācās sevi kontrolēt

«Man tāpat kā vairumam daiļā dzimuma pārstāvju, patīk šopings. Taču ļoti nopietni domāju līdzi iepirkšanās procesam. Tas nozīmē, ka veikalu eju tikai tad, ja man, tiešām, kaut ko ļoti vajag. Tāpēc, ja gadās aiziet uz veikalu neplānoti, ir iespēja, ka manā skapī parādīsies apģērbs vai kāda cita lieta, kas nebūt nav vajadzīga. Un skapis taču nav no gumijas!» par spēju sevi kontrolēt, iepirkšanās laikā, pārdomās dalās Elli U.

Runājot par dziedātājas ģērbšanās stilu, viņa atzīst, ka vienā vārdā ir grūti to raksturot: «Manā garderobē lielā daudzumā ir pilnīgi atšķirīgas lietas. Es tikpat labi varu staigāt kedās, saplēstās džinsās un svīteros ar interesantām apdrukām, kā arī bezformīgās « boyfriend» stila drēbēs.

Reizēm man gribas sapucēties romantiski, tad izvēlos mežģīnes, kruzuļus un volānus vai ļoti plānus caurspīdīgus audumus.

Reizēm man patīk agresīva āda un drūms šiks. Gadās arī tā, ka dvēseles noskaņojums ir tāds, ka izvēlos klasisku tērpu kombināciju, kas nebūt nav modes tendences. Piemēram, mazā melnā vakarkleita. Es mierīgi varu uzvilkt garu kleitu, bet tikpat labi tas var būt ekstremāls mini. Mani pārsteidz arī retro un vintage stila tērpi. Pavisam nesen iemācījos nēsāt kažokādu. Visos minētajos ģērbšanās stilos es jūtos komfortabli. Taču pats galvenais, izvēloties tērpus un veiudojot savu garderobi, es vēlos saglabāt sievišķību.»

Stilīgā Elli U
Stilīgā Elli U Foto: Vadims Sišikovs

Dziedātāja stāsta, ka pēdējā gada laikā viņa sadraudzējusies un paguvusi arī pastrādāt kopā ar pašmāju un ārvalstu modes dizaineriem. «Londonā esmu muzicējusi smalkās ballītēs tērpusies latviešu dizainera Mārtiņa Pūpola jeb « Marthideas Atelier'» darinātās kleitās. Sadarbojos ar pasaulē populāru zīmolu «Carlotta Gherzi»,» bilst dziedātāja.

Elli U ir kļuvusi par kurpju fetišisti. «Ne zābaki, bet tieši kurpes ir mana īpaši mīļas. Uzskatu, ka nav nekā sievišķīgāka par augstpapēžu kurpēm. Pērkot kurpes, ievēroju savu politiku, ka labāk iegādāties vienu dārgu un kvalitatīvu kurpju pāri nekā simts lētus un nērtus apavus. Manā kolekcijā ir arī ekskluzīvas kurpes. Taču manas favorītes ir zīmola «Сhristian Louboutin» kurpes «Bianca», kas man ir dažādās krāsās.

«Bianca» kurpēs manas kājas jūtas īpaši ērti, skrienot pa Londonas ielām, ir sajūta, ka skrienu ātrāk par leģendārā Haidparka vāverēm.
Elli U «Hand made knitwear from Eletto» apģērbā
Elli U «Hand made knitwear from Eletto» apģērbā Foto: Vadims Sišikovs

Starp citu, tā kā diezgan bieži esmu Londonā, tad brīvajos brīžos dodos šopingā. Esmu atradusi pāris interesantus veikalus, kur iegādājios apģērbu un apavus. Ja ir vairāk brīva laika, tad noteikti iegriežos universālveikalā «Selfridges». Man liekas, ka šopaholiķei nav nekā labāka par šo veikalu, jo tur var iegādāties zīmolus par demokrātiskām cenām, kā arīdārgus luksusa zīmolus. Lai lieki netērētu laiku, šajā universālveikalā vienmēr ieeju iepriekš sagatavojusies Vispirms izpētu selfridges.com mājas lapā sortimentu un tikai tad eju uz šo veikalu.

Rīgā garderobi papildina modīgu un ekskluzīvu apģērbu veikalā

Dzīvojot Rīgā, esmu secinājusi, ka apģērbu labāk šūt pēc pasūtījuma. Tad pati izvēlos tērpa modeli un izvēlos audumu. Skaidri zinu, ka otra tāda tērpa kā man, nebūs nevienam. Lai arī man ļoti patīk tērpa šūšanas process, taču tas ir laikietilpīgi. Iespējams, kaut kad nākotnē apģērbu šūšanai pievērsīšos daudz nopietnāk.

Rīgā man ir diezgan problemātiski iegādāties apģērbu. Protams, ir arī labi veikali, bet ne vienmēr tajos varu atrast to, ko vēlos.

Rīgā iepērkos modīgu un ekskluzīvu apģērbu veikalā «Eletto».

Te arī izvēlētajiem tērpiem piemeklēju atbilstošus aksesuārus. Tā ietaupu laiku un nav jāskraida pa vairākiem veikaliem.«Eletto» tirgo pasaulē atzītu modes namu tērpus, kā arī Latvijā mazāk, bet Eiropā zināmus zīmolus. Piemēram, man ļoti patīk itāļu zīmola «SPACE Style Concept» izsmalcinātas kleitas, kas ražotas no 100% zīda un citiem kvalitatīviem materiāliem. Es te parasti iegādājos «Roberta Biagi», «Space Style concept & Space Couture», «Carolina Quaranta» zīmolu apģērbus, kā arī «Aftershock London» aksesuārus.

Taču esmu aī atklājusi kaut ko jaunu. Kopš aizvadītā gada rudens, es ģērbjos «Hand made knitwear from Eletto». Tie ir adīti svārki līdz zemei, kleitas, džemperi, vestes un pat bikses. Galvenais, ka nesalstu. Lai arī aiz loga ir pavasaris, tomēr laiks ir auksts, tāpēc mierīgi nēsāju adītu cepuri un cimdiņus bez pirkstiem. Nesen atklāju jaunu latviešu zīmolu «Ma'Lama», kas darina mīlīgus un gaumīgus temborējumus. Šis veikals man tik ļoti patīk, jo šeit esmu atradusi ļoti labu stilisti Jekaterinu Zaicevu, kura palīdz man apģērbu saskaņot ar aksesuāriem,» par šopinga iespējām Rīgā stāsta Elīna.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu