TOP 5 franču skaistuma noslēpumi (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr

Francijas sievietes bieži tiek salīdzinātas ar skaistuma etaloniem. Kādi ir šo sieviešu noslēpumi? Intrigai - izrādās, viņas reti mazgā matus!

1. Savs dermatologs

Katrai franču sievietei ir ne vien savs kosmetologs, bet arī dermatologs, kurš perfekti pārzina viņas ādas specifiku un veselības stāvokli, raksta medikforum.ru. Viņas rūpīgi seko līdzi ādas mitruma līmenim un zina katru savas dzimumzīmītes izcelšanās vēsturi. Mēs cenšamies regulāri apmeklēt zobārstu, turpretī

franču sievietes dos priekšroku ādas ārstam, nevis stomatologam.

2. Agri sāk lietot pretgrumbu krēmus

Tā kā ādas izskats francūzietēm ir ļoti svarīgs un viņas ir gatavas ādas veselībā investēt lielas naudas summas, neatņemams palīgs ir kvalitatīvs pretgrumbu krēms. Citviet Eiropā sievietes pārsvarā to sāk lietot ap gadiem 30 - 40, bet francūzietes jau 25 gadu vecumā sāk aktīvi rūpēties par ādu. Viņas lieto gan dienas, gan nakts krēmu. Interesanti, ka acu krēmu gan viņas pārsvarā nelieto. Izrādās,

meitenes jau 12 gadu vecumā uzklausa ādas kopšanas lekciju no savām mammām un vecmāmiņām.
By Natasha d.H No real name given
By Natasha d.H No real name given Foto: Flickr

3. Savdabīga matu kopšana

Citās Eiropas valstīs sievietes vidēji galvu mazgā ja ne katru dienu, tad katru otro dienu noteikti. Francijā - labi ja divas reizes nedēļā. Francūzietes uzskata, ka matu skaistums slēpjas retākā to mazgāšanā un žāvēšanā. Iespējams, tas nav nemaz tik dramatiski, jo sievietes Francijā ļoti reti lieto jebkādus matu fiksācijas līdzekļus - matu putas, matu lakas, matu želejas, kas tomēr paātrina matu taukošanos.

UrbaneWomenMag
UrbaneWomenMag Foto: Flickr

4. Daudz ūdens!

Francūzietes ikdienā dzer ne vien labu sarkanvīnu, bet arī daudz, daudz ūdens. Viņas sāk rītu ar ūdens glāzi un ik pa stundai turpina to dzert. Tāpat

francūzietes nevairās no aukstā ūdens lietošanas rīta tualetes laikā.

Gan seja, gan viss ķermenis tiek norūdīts ar aukstas dušas šalti. Francūzietes uzskata, ka ūdens uzlabo asinsriti, sašaurina poras un sniedz ādai jauneklīgāku izskatu.

5. Maz saules

Kas attiecas uz sauļošanos - francūzietēm ir aristokrātiska attieksme. Viņas sauļojas, bet ļoti precīzi seko līdzi laikam, kādu uzturas tiešos saules staros. Līdz ar to viņas nekad neapdegs saulē un pasargās savu ādu. Francūzietes reti apmeklē arī solārijus.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu