Pārvērtības «Viņš pārvērta viņu...»: par spīti liktenim un par prieku īstai mīlestībai!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šī ir pirmā sērija «Egoistes» pārvērtību projektā «Viņš pārvērta viņu...», kurā katrs no četriem vīriešiem savas mīļotās sievietes tēlu izveidoja pēc saviem ieskatiem. Vēlējāmies atklāt ar īpaši sirsnīgu stāstu, kura galvenie varoņi ir Dainis un Lilija. Viņu trīsdesmit gadu kopdzīve ir piemineklis īstai mīlestībai, kurā ir uzauguši seši bērni un kura abus ir sargājusi arī no traģiskiem dzīves un likteņa līkločiem. Viņš pieteica viņu, jo ļoti, ļoti mīl savu karalieni... Un, to visu vērojot no malas, grūti ir apvaldīt emocijas!

 
Foto: Edgars Kalmens

Pieteikums - un ko vīrietis sagaida?

Kad jautājām Dainim, kā tad sadūšojies pieteikt Liliju, viņš stāsta: «Kad atradu internetā šo pārvērtību iespēju, padomāju - kāpēc ne? Mums ir 30 gadu kopdzīves jubileja un viss tik jauki sakrīt. Taču bez viņas akcepta neuzdrošinājos rakstīt pieteikumu.»

Foto: no personiskā arhīva

Dainis sagaidījis sievu, tomēr pajautājis, vai būtu ar mieru. «Vienu dienu, kad atnācu mājās pusdienās, viņš man saka - ko tu teiktu par pārvērtībām? Es atsmēju un neko neteicu, bet, kad viņš stingri man noprasīja, vai būtu gatava,

sapratu, ka tas nav joks un mans vīrietis ir nobriedis šai idejai.

Es padomāju un piekritu - domāju, ka man ir tikai iespēja ko iegūt,» atceras Lilija.

Dainis savā pieteikuma vēstulē min, ka sievu Liliju pieteicis, jo, viņaprāt, Lilija ir pelnījusi beidzot laiku sev - ne tikai ģimenei un bērniem. «Es ar viņu ļoti lepojos -

viņa ir burvīga sieva, akurāta grāmatvede un mīloša mamma gan saviem, gan audžubērniem.

Viņa ir šo skaistuma piedzīvojumu pelnījusi,» pārliecināti savā pieteikuma vēstulē raksta Dainis.

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Kad jau tiekamies klātienē, jautājam: kādu jaunu imidžu gribētos redzēt savai sievai? «Vēlos viņu vēl sievišķīgāku un romantisku.

Tādu matu griezumu, kas atsedz kakla līniju, kas sievietēm ir tik skaista.

Var būt arī nedaudz tumšāki mati. No apģērba noteikti košas krāsas, jo kā nekā tuvojas pavasaris!»

 
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Pārvērtības

Pārvērtības notika sadarbībā ar TVNET ilggadīgo partneri skaistumkopšanas jomā - salonu «HAIRRIGA».

HAIRRIGA

Lilijas matu meistare, «HAIRRIGA» friziere Žanna: «Klientei, ierodoties pie mums, bija pelēcīga toņa matu krāsa, kuru papildināja vietām iesirmas šķipsnas. Kliente griezumu mainīt nevēlējās, tomēr vīrs bija lūdzis īsāku matu griezumu, lai izteiktāk var redzēt kakla līniju.

Kompromisu radām, nogriežot nedaudz īsāku un asimetrisku griezumu.

Matus iekrāsojām mokas tonī, kas atgādina kafiju ar pienu. Nedaudz paspēlējāmies ar gaišu šķipsnu iekrāsošanu, bet pēc tam vēlreiz visus matus notonējām. Matu veidošana piešķīra jaunajam griezumam apjomu, bet asimetriskais griezums koķeti atsedza vienu sejas sānu.»

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Lilijai pirms pārvērtību dienas jau tika veikta uzacu korekcija ar permanentā grima palīdzību. Lai skatienu darītu izteiksmīgāku un panāktu vizuālu liftinga efektu, tika veidota pavisam jauna uzacu forma.

Permanentais meikaps veidots matiņu tehnikā, kas izskatās ļoti estētiski un dabiski.

«Kad man piedāvāja šo permanento grimu un es to pateicu vīram, jāatzīst, ka viņš uztraucās vairāk nekā es. Kas tas būs, kā tas būs? Ko mēs darīsim, ja nepatiks, - viņš nepārtraukti mani tincināja,» atceras Lilija. «Bet beigās, kad apstāstīju, kas ir kas, pats mani arī no Rēzeknes veda. Cēlāmies trijos naktī un četros braucām - un tas viss mana skaistuma vārdā...»

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Interesanta atkāpe - pirms kāda darba pasākuma tieši Dainis bijis tas, kas pierunājis Liliju pirmo reizi uzlikt meikapu pie profesionāla meistara.

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

«HAIRRIGA» vizāžiste un kosmetoloģe Elīna: «Lilijas seja tika koriģēta ar korektoriem. Acis ēnotas, izmantojot maigu laša krāsas toni. Acs kontūru izteiksmīgu padarījām ar viegli pelēcīgu toni plakstiņa ārējā malā. Gar skropstām tika vilkta tumša un izteiksmīga līnija. Lūpām izmantojām bronzas krāsas lūpu krāsu un nedaudz arī spīdumu.»

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

«HAIRRIGA» manikīre Dina: «Sievietēm pēc 50 ļoti piestāv klasika un bēšīgi toņi. Tā kā ārā ir pavasaris, izvēlējāmies rozīgi sarkanīgu toni - tas atsvaidzina roku ādas toni, uzlabo garastāvokli un atgādina, ka tiešām ir iestājies silts pavasaris.

Dizainā izvēlējāmies rožu rakstu, jo klientes tēls likās klasisks, romantisks, ziedus mīlošs...
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET
 
Foto: Edgars Kalmens

Tērpa medības

Dainis izvēlējās savai dāmai garu, košu un ļoti romantisku kleitu no veikala «Monton». Lilijai garš tērps nav nekas neierasts, jo ikdienā valkā arī garus svārkus, ko komplektē ar dažādām augšiņām.

Foto: Edgars Kalmens

«Valdim uzreiz bija skaidrs, kādu viņš vēlas redzēt savu sieviņu.

Skaistu, romantisku un ļoti sievišķīgu!

Lai visi redz, cik skaista sieviete ir līdzās viņam,» secina projekta stiliste Džī.

Kleitu romantiski sievišķīgu padara arī sasienamā jostiņa. Tāpat arī šajā veikalā ar stilistes palīdzību tika piemeklēta balta žaketīte.

«Mēs meklējām diezgan ilgi to romantisko un košo pavasari, ko bija iedomājies Dainis redzēt savai sievai mugurā. Nebija viegli, bet atradām!» par apģērba meklējumiem stāsta stiliste.

Rotaslietu gan Dainis izvēlējās veikalā «Ivo Nikkolo».

Foto: TVNET
 
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Tikšanās

Tikšanās notika viesnīcā «Islande hotel», kur Dainis sieviņu sagaidīja ar karalisku dzeltenu gerberu pušķi. Kad Dainis ieraudzīja savu Liliju, viņa smaids izteica visu - cik ļoti viņam patīk!

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

«Es neesmu pārsteigts, jo zinu, cik eleganta ir mana sieva, tomēr

šobrīd viņa izskatās vēl skaistāka un sievišķīgāka! Man ļoti patīk matu griezums.

Mazliet uztraucos, kā derēs manis piemeklētā baltā žaketīte, bet izskatās lieliski! Esmu ļoti apmierināts, un liels paldies visiem meistariem un idejas autoriem,» saviļņots ir Dainis.

Pēc emocionālās tikšanās pārim bija iespēja baudīt vīnu un vakariņas ar fantastisku skatu uz Daugavas kreiso krastu. Rīgas panorāma abiem pavērās no «Islande Hotel» 9. stāva restorāna.

Islande hotel

Novērtē arī tu, kā Valdim izdevās sapost savu dzīves mīļoto sievieti!

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu