5 pavasara/vasaras modes tendences

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nemanot piezadzies pavasaris, tādēļ ir pienācis pēdējais brīdis parūpēties par savu šā pavasara un vasaras garderobi! Turklāt spilgtāks un pavasarīgāks garderobes papildinājums ļaus jums uzplaukt pašām, sagaidot siltākos gada mēnešus daudz sievišķīgāk un pārliecinošāk. Lai neapjuktu veikalu piedāvājumu plašajā izvēlē, konceptveikala «F&More» stilisti piedāvā šā gada pavasara/vasaras spilgtākās modes tendences, kas būs lielisks garderobes atsvaidzinājums ikvienai sievietei.

KOMBINEZONS

Viena no šā brīža modes tendencēm - kombinezons - turpina savu uzvaras gājienu un pilnīgi noteikti ir must have ikvienas modernas sievietes garderobē. Kombinezons ir ideāls vasaras «sabiedrotais», jo piemērots gan ikdienai, gan svētkiem. Veikala «F&More» šā pavasara jaunuma, itāļu zīmola Elisabetta Franchi kombinezons būs īstā izvēle sievietei, kura vēlas savaldzināt ar savu eleganci. Lieliska alternatīva klasiskajai melnajai kleitiņai, kas, pateicoties paaugstinātajai jostasvietai, ideāli izcels sievietes siluetu.

kostīms Elisabetta Franchi € 289, soma Just Cavalli € 186, kurpes Just Cavalli € 299

DŽINSS

2015. gada pavasara/vasaras sezonā džinss iegūst vēl nebijušu popularitāti. «F&More» konceptveikalā pieejamo zīmolu, kā Elisabetta Franchi, Versace Jeans, Just Cavalli, džinsu plašā modeļu gamma ļaus ikvienai sievietei izvēlēties sev tīkamāko fasonu, sākot ar sievišķīgiem un pieguļošiem džinsiem ar visdažādākajām detaļām, līdz pat ērtiem džegingiem, kurus var valkāt gan ar augstpapēžu kurpēm, gan ar sneakers tipa apaviem.

džinsu bikses Elisabetta Franchi € 269, soma Versace Jeans € 249, kurpes Just Cavalli  € 299, džemperis Koshakova € 200

ZIEDU RAKSTI
Vasarai un sievietei piestāv ziedi. Arī šajā sezonā ziedi uzplaukst uz kleitām, vējjakām, biksēm, somām un pat aksesuāriem, tādējādi atsvaidzinot valkātājas garderobi un izceļot sievietes personību. Atliek tikai ļauties šim maģiskajam ziedu valdzinājumam!

virsjaka Versace Jenas € 469, kleita Versace Jeans € 209, kurpes Just Cavalli € 299
sandales Just Cavalli € 259, soma Versace Jeans € 219, lakats Versace Jeans € 89

BALTĀ KRĀSA
Baltā krāsa pilnīgi noteikti ir uzskatāma par pavasara un vasaras priekšvēstnesi. Arī šogad tā dominē aktuālākajās pavasara/vasaras kolekcijās, turklāt baltā krāsa ir ļoti pateicīga, jo to var izmantot gan kā pamatkrāsu, gan brīvi kombinēt ar citām. Mēs iesakām to valkāt kopā ar spilgtu apģērbu, tādējādi iegūstot lielisku krāsu saspēli un koptēlu.

jaka Elisabetta Franchi € 299, blūze Elisabetta Franchi € 219, bikses Elisabetta Franchi € 289
soma Anna Rita N € 139

ĀDA

Ādas apģērbi ir nemainīga sezonas aktualitāte jau vairāku gadu garumā. Arī šogad tā nav zaudējusi klasikas statusu un ierindojas šā pavasara karstāko tendenču augšgalā. Melna ādas jaka ir must have apģērbs katras sievietes garderobē, jo tā būs aktuāla ne tikai šovasar, bet arī turpmākajās sezonās. Turklāt to iespējams valkāt gan ar pieguļošām biksēm, gan gaisīgām kleitām un svārkiem.

jaka Versace Jeans € 479, kleita Elisabetta Franchi € 229

balta ādas josta ar ķēdi Anna Rita N € 99, melna ādas josta ar kniedēm Anna Rita N € 105

i/c Sky&More, 2. stāvā, Duntes iela 19 a, Rīga.
www.skyandmore.lv
Tālruņi (+371) 67853424; (+371) 67853471 (F&More)

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu