Skaistums un mode. Jaunumi!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piedāvājam modes un kosmētikas jaunumus aprīlī!

«Rīgas modes 20. gs. sākumā. Izkrāsojamā grāmata»

Krāsojamā grāmata «Rīgas modes 20. gs. sākumā» aicina pastaigā pa seno Rīgu, kur bērni, veroties senajās pastkartēs, savā iedomu pasaulē varēs pabūt iepriekšējā gadu simtenī. Krāsojot grāmatā attēlotās tā laika modes dāmas, ikviens neapzināti pievērsīs uzmanību smalkām un būtiskām tērpu detaļām, kas raksturo vēsturisko tērpu dizainu. Nepārprotami gūs priekšstatu par senatnīgo ģērbšanās kultūru, stilu un iepazīsies ar Rīgas vēsturisko arhitektūru. Krāsojamā grāmata var būt interesanta brīvā laika pavadīšanai gan bērniem, gan arī vecākiem, gūstot estētisku baudījumu, vērojot vēsturiskās Rīgas celtnes senajās pastkartēs. Tā var būt kā palīgs jaukai un vērtīgai kopābūšanai vecākiem ar bērniem, vienlaikus radot interesi un izpratni par vēsturiskām vērtībām. Zīmējumi papildināti ar atbilstošām senām pastkartēm, kas veiksmīgi piešķir vēsturisko noskaņu. Kā arī piedāvāts veikt uzdevumu – veidot saturu atklātnei.

Twin-Set Simona Barbieri iemaršē Rīgā

Pēdējie gadi zīmolam Twin-Set Simona Barbieri iezīmējas ar jaunu veikalu atklāšanu Francijā, Vācijā, Krievijā un tagad arī Latvijā. Jaunā, Rīgas centrā Brīvības ielā 46 izvietotā butika izkārtojumu un dizaina elementus iedvesmojušas rozes, sirdis un lentes, kas ierakstītas zīmola DNS. Plašie skatlogi aicina ienākt un aplūkot 135 m2 izvietoto veikalu, kura centrālie elementi ir mežģīnes, koka paneļi un spoguļi. Apmeklētājiem tiek radītas neaizmirstamas izjūtas, viņi ienāk brīnišķīgā Twin-Set pasaulē, suģestējošā un burvīgā atmosfērā, kas izpaužas visā pilnībā, no apģērbiem līdz somām, kurpēm un rotaslietām. Dominējošā krāsa ir ziloņkaula un melna, kas vienmēr bijusi raksturīga modes namam. Ornamentos izmantotas lentes un sirdis melnā tonī. Interjera dizains atjautīgi apvieno retro apmetumu sienām ar modernu šarmu, ko nodrošina izliekta stikla displeji, veidojot unikālu un pievilcīgu kombināciju. Veikala struktūru lieliski papildina tā apgaismojums – ielas spuldzes rožu pušķu formā.

LAUMA LINGERIE prezentē 2016. gada pavasara-vasaras kolekciju

Vadošais veļas ražotājs Baltijas valstīs AS LAUMA LINGERIE tradicionāli prezentēja jau 2016. gada pavasara-vasaras sezonas kolekciju klientiem un franšīzes partneriem no visas pasaules. Tika prezentētas 39 kolekcijas, 6 peldkostīmu kolekcijas un vairāk nekā 300 izstrādājumu, piedāvājot ne tikai Tuxedo modes kolekcijas, mājas apģērbus, inovatīvus ražojumus – veļas izstrādājumus ķirurģiski palielinātu krūšu īpašniecēm un pilnīgi jaunu peldkostīmu līniju, iezīmējot nākamās pavasara un vasaras tendences ne tikai veļas un mājas tekstilā, bet arī pie baseina vai pludmalē.

ALBERTO GUARDIANI popārts

Alberto Guardiani jaunās 2015. gada pavasara/vasaras kolekcijas iedvesmas avoti ir popārta ēra un Endija Vorhola mākslinieciskā ietekme. Šīs eklektiskās un oriģinālās sievietes garderobi iedvesmo slavenā naktskluba Studio 54 atmosfēra un dzirkstošā enerģija: bagātīgs dažādu stilu sortiments no zempapēžu apaviem līdz maksimāli sievišķīgām smailpapēžu sandalēm. Kolekcijā, kas pauž spēcīgu novatorisku būtību, apvienojas popa estētika un Guardiani uzņēmuma vēsturiskās (Ražots Itālijā/Made-in-Italy) daiļamatu prasmes. Galvenās iezīmes ir krāsu, izmeklētu materiālu un aksesuāru izmantošana. Materiālus, piemēram, teļādu, mirdzošu teļādu, zamšu, lakādu vai pony ādu grezno piramīdveida kniedes, Svarovski kristāli, juvelierizstrādājumu motīvi vai kalnu kristāli. To krāsa ir īsta vitamīnu deva – dzeltena, sarkana, sudraba un zelta, kā arī izsmalcinātāki toņi, piemēram, salviju zaļais, tirkīza, smilškrāsas, melnais un baltais. Izmantotas papēžos un apavu virsmās, tās rada pakāpeniskas krāsu pārejas un nianses, kas atgādina popārta stilam raksturīgās krāsu apdrukas un opārta motīvus.

POLAROID nāk klajā ar jauno «tropic flower» saulesbriļļu kolekciju

2015. gada vasaras sezonas atbrīvoto un bezrūpīgo atmosfēru Polaroid palīdzēs radīt ar eksotiskiem rakstiem, kas rotā divus vislabāk pārdotos saulesbriļļu modeļus. Līdzīgi kā ziedu pļavā jūs neatradīsit vienu ziedu pilnīgi līdzīgu otram, tāpat neviena no briļļu kājiņām nebūs identiska citai: raksts ir griezts dažādās ziedu grafikas daļās, tāpēc ikviena no saulesbrillēm ir unikāla. Šo modeļu apdrukas džungļu noskaņās (Jungle mood) ir pieejamas divās dzirkstošu krāsu kombinācijās, siltās niansēs, ko veido sarkanais un oranžais, vai arī atsvaidzinoši zila un sarkana toņa versijā.
Neatsakoties no Polaroid UltrasightTM lēcu sniegtās polarizētās aizsardzības, Tropicflowers kolekcija ir daudzkrāsaina gan briļļu priekšējās daļas, gan spoguļa lēcu sortimenta ziņā; pieejami ir pelēkie, sarkanie, zelta vai zaļie toņi.

3 smuki un stilīgi krūšturi no «Lindex»

  • Krūšturi ar dziļāku dekoltē
  • Krūšturi ar mežģīņu detaļām mugurpusē
  • Jaunais Ella M (baltais, ar ziediņiem)

Nagu laku jaunumi

Gēla nagu laka

Ar gēla nagu laku Essence prezentē jaunās, inovatīvās nagu lakas 2015. Savienojot ar base & top coat, šīs nagu lakas piedāvā vēl vairāk ieguvumu visām skaistulēm: par 60% noturīgāka un maksimāli aizsargāta no lobīšanās; ekstrēms, ilgnoturīgs gēla spīdums; izcili viegla uzklāšana ar populāro quick & easy otiņu; nav nepieciešama LED vai UV lampa; viegli noņemama ar universālo nagu lakas noņēmēju. Tas strādā šādi. Pirmais solis – vienkārši uzklāj gēla nagu lakas pamatslāni un ļauj tam pilnībā nožūt. Nākamais – nokrāso savus nagus kārotajā gēla nagu lakas krāsā un ļauj arī tai nožūt. Perfektam rezultātam pārklāj nagus ar gēla nagu lakas virsējo slāni – un viss gatavs! Šo nagu stilu ir viegli noņemt, izmantojot universālo nagu lakas noņēmēju. Piedāvā Essence.

Very Me Sugar nagu laka ar reljefu

Cukura kristāliņi uz taviem nagiem! Nagu laka interesantos toņos ar oriģinālu tekstūru ir pārāk interesanta, lai atteiktos. Nožūstot tā veido pusmatētu klājumu ar vieglu mirdzumu un tekstūru, kas atgādina cukura kristāliņus. Piedāvā Oriflame.

Grasse kolekcija - līnija «Iris Bleu & Iris Blanc»

Iris Bleu & Iris Blanc ir kontrastējošu ziedu salikums. Gaistoši pieaugošais baltā īrisa aromāts - tik caurspīdīgs kā rītausma - paceļas pāri Grassei. Aromāts ietver sevī upeņu un citrusa smaržas, pirms savijas ar grezni intensīvo zilo īrisu. Ziedu sirds - Grasses īriss, smalki piparots ar ilang – ilang piezīmēm, tas dod augstāko noti aromātam, pēc baltā persika samtainās ādas glāsta. Visbeidzot, Iris Bleu & Iris Blanc aromātā, baltais muskuss ir tas, kas priecē īrisa ziedu siltajā un vēsajā kontrastā un dod pēdējo piezīmi īrisa ziedu un sausa ciedra aromātu saskaņai. Piedāvā L'occitane Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu